(16-12-2017, Saat: 04:05)RoRoNoA Z Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(16-12-2017, Saat: 03:51)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ++++++++++
bak kardeşim anlatamıyorum galiba , sizde de ölü sunaklı oyuncular var bizde de var bu karşılıklı kullanılan bir durum , ama sizin oyuncularınız buna ekstra olarak HAYRAN yaptı, MAGİŞİ KESTİ ve hayran yaparken 3 levellik phadd paraları harcadılar sadece. bu süre bekleme işini sizin ırkta yapıyor insan ırkı da yapıyor az hasar vuran taraf ben bunu kastım niye böyle bir şey var diye söylemeli bana ne de ben ticket atıcam attığımız ticketlar 10 gün de cevaplanıyor zaten ayrıca destek sistemi kapalı olmasa biz zaten ticket atacaktık destek sistemi kapalı olduğu için foruma yazdım. Aledaya can vermese sen mi yazarsın desteğe ben mi elbette ben çünkü ben kasmışım onu sen değil seni ilgilendirmez beni ilgilendirir.
Yani demek istiyorsun ki savaşta kullanıyorlarsa problem yok hayrana gelince bug,
Hayrana gelirken 3 levellik phadlar harcanmadı yaratık avcılarını 3 k yapmanın ne kadar zor olduğunu seninde bilmen gerekiyor.
Son olarak aladeya can vermiyorsa veya oyunda başka bi problem varsa ben haksızlık olmasın diye herkesi desteklerim ilk adımıda atarım.Her oyuncunun kullandığı zincir uygulamasının şimdi bug olması şaşırtıcı.Oyunu bırakmamızı istiyorlarsa hep birlikte bırakırız ama bu çözüm değil.İnşallah böyle bi son olmaz
dostum savaşlarda 2tarafta da bug var
hayrana gelinceye kadar derken haberin olsun magişi de öyle kestiler istersen sor

herkesi desteklerim demişsin ben desteklemem demedim ama ben gidipte tek başıma söylemem açılır konu ben de katılıyorum derim en yakın arkadaşlarımdan adirakunun hayran ve bedavaya yapmadı kendisi hayranı kullanamadığı savaşlar da onun da canı sıkılıyor haliyle bizim de.
MY PRECIOUSSSS!