(16-12-2017, Saat: 03:50)adirakun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: karşıdakine göre sunağın hasar attığının herkes farkındadır zaten doğru bu konuda bir sıkıntı yok boşta kalınca zincir yiyen kişinin ya da yaratığın kendi canına oranla hasar yediğini yeni öğrendim taktik diyorsunuz tamam da soruyorum sunaklar ilk geldiği zamanda direkt olarak yaratığın ya da zincir yiyen kişinin canına oranla vurduğu için hatalı diye değiştirilen ölüm zincirlerinin hatalı olarak görülen özelliğini farklı bir şekilde kullanmaya devam etmeniz taktik midir gerçekten?
++++++++++
(16-12-2017, Saat: 03:46)RoRoNoA Z Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(16-12-2017, Saat: 03:36)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kardeşim ben aledaya kasıyorum aledaya bana ne ölü kasanlar açsın ben niye açıyorum kendileri de bal gibi biliyordu bunu ki destek kapanmasa adirakun zaten ticket atacaktı bu durumdan sadece magiler değil insanlar da sıkıntı yaşıyorlardı ama bugün olan olay sadece bu 5 kişinin bug yoluyla hayran yapması hatta magişte bile kullanılması olayıAladeya kasıyorum banane dersen yine farklı yola gidiyor.Haksızlık var diye forumu açmadınmı.Sorduğum soruyu anlamıyorsun.
Diyorum ki
ÖLÜLERİN ZİNCİR HASARI UZUN ZAMANDIR BÖYLE.NEDEN HAYRANLAR GELDİKTEN SONRA FORUM AÇILIP ŞİKAYET EDİLİYOR
Ticket atıcaktıyla olmaz madem sıkıntı var herkes faydalanıyor haksızlığa gelemiyorum diyorsun atıcaktınız.Oyunda herkes kullanırken neden bu oyuncular banlanıyor
bak kardeşim anlatamıyorum galiba , sizde de ölü sunaklı oyuncular var bizde de var bu karşılıklı kullanılan bir durum , ama sizin oyuncularınız buna ekstra olarak HAYRAN yaptı, MAGİŞİ KESTİ ve hayran yaparken 3 levellik phadd paraları harcadılar sadece. bu süre bekleme işini sizin ırkta yapıyor insan ırkı da yapıyor az hasar vuran taraf ben bunu kastım niye böyle bir şey var diye söylemeli bana ne de ben ticket atıcam attığımız ticketlar 10 gün de cevaplanıyor zaten ayrıca destek sistemi kapalı olmasa biz zaten ticket atacaktık destek sistemi kapalı olduğu için foruma yazdım. Aledaya can vermese sen mi yazarsın desteğe ben mi elbette ben çünkü ben kasmışım onu sen değil seni ilgilendirmez beni ilgilendirir.
MY PRECIOUSSSS!