16-12-2017, Saat: 03:46
(16-12-2017, Saat: 03:36)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aladeya kasıyorum banane dersen yine farklı yola gidiyor.Haksızlık var diye forumu açmadınmı.Sorduğum soruyu anlamıyorsun.(16-12-2017, Saat: 03:34)RoRoNoA Z Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki sana birşey sorayım,
Sunak hasarlarının sıkıntısı neden şimdi açılıyor sexesinde yazdığı gibi çoğu oyuncunun muazzam savaşlarda kullandığı zincir taktiğini ejdere karşı kullanıncamı bug oldu.Bu yazdığın sunak hasarları konusuna katılıyorum.Ancak bu konuyu savaşlarda herkes kullanırken forum olarak açsaydın sonuna kadar seni desteklerdim.Hayran aldıktan sonra konunun açılması ayrı bi muamma olmuş.
Kıskançlık seni biyere götürmez
kardeşim ben aledaya kasıyorum aledaya bana ne ölü kasanlar açsın ben niye açıyorum kendileri de bal gibi biliyordu bunu ki destek kapanmasa adirakun zaten ticket atacaktı bu durumdan sadece magiler değil insanlar da sıkıntı yaşıyorlardı ama bugün olan olay sadece bu 5 kişinin bug yoluyla hayran yapması hatta magişte bile kullanılması olayı
Diyorum ki
ÖLÜLERİN ZİNCİR HASARI UZUN ZAMANDIR BÖYLE.NEDEN HAYRANLAR GELDİKTEN SONRA FORUM AÇILIP ŞİKAYET EDİLİYOR
Ticket atıcaktıyla olmaz madem sıkıntı var herkes faydalanıyor haksızlığa gelemiyorum diyorsun atıcaktınız.Oyunda herkes kullanırken neden bu oyuncular banlanıyor