16-12-2017, Saat: 03:36
(16-12-2017, Saat: 03:34)RoRoNoA Z Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(16-12-2017, Saat: 03:23)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: öyle bişi demedim tek defa anlatıcam bakalım anlarsan helal olsun .
şimdi vereceğim tüm örnekler de canım 1k var sayalım.
ölü sunağım 500 olana kadar attığım sunağın verdiği hasar 450
ölü sunağım 500-1k olana kadar attığım sunağın verdiği hasar 550
ölü sunağım 1k-2k olana kadar attığım sunağın verdiği hasar 660
ölü sunağım 2k-3k olana kadar attığım sunağın verdiği hasar 800
ölü sunağım 3k-hayran olana kadar attığım sunağın verdiği hasar 999
(hayran madalyasının sunağı bozuktur)
şimdi benim canım 1k ve ben sana 3k madalyalı ölüler sunağımla zehir atarsam canın 999 azalır ister karşın da 3 level olsun ister 25 level olsun istersen 100k canlı olsun o sunak benim sunağım ve hasar benim canıma göre verilir istersen rusçasına bak istersen ingilizcesine.
edit: bilale anlatır gibi anlattım yorma beni artık
Peki sana birşey sorayım,
Sunak hasarlarının sıkıntısı neden şimdi açılıyor sexesinde yazdığı gibi çoğu oyuncunun muazzam savaşlarda kullandığı zincir taktiğini ejdere karşı kullanıncamı bug oldu.Bu yazdığın sunak hasarları konusuna katılıyorum.Ancak bu konuyu savaşlarda herkes kullanırken forum olarak açsaydın sonuna kadar seni desteklerdim.Hayran aldıktan sonra konunun açılması ayrı bi muamma olmuş.
Kıskançlık seni biyere götürmez
kardeşim ben aledaya kasıyorum aledaya bana ne ölü kasanlar açsın ben niye açıyorum kendileri de bal gibi biliyordu bunu ki destek kapanmasa adirakun zaten ticket atacaktı bu durumdan sadece magiler değil insanlar da sıkıntı yaşıyorlardı ama bugün olan olay sadece bu 5 kişinin bug yoluyla hayran yapması hatta magişte bile kullanılması olayı
MY PRECIOUSSSS!