03-12-2017, Saat: 23:09
(Son Düzenleme: 03-12-2017, Saat: 23:10, Düzenleyen: Pehlivan.
Sebep: İmlâ
)
Sanırım paragrafta anlam sıkıntısı ülkemizde had safhada. İnsanlar birbirini anlamakta güçlük çekiyor. Buradaki problem üstünlük veya güç veya cesaret meselesi değil. Birkaç kişi birkaç yerde hile hurda, onursuzluk, şeref eksikliği olduğundan bahsediyor belki yanlış bir üslupla belki yanlış yerde. Onlara karşı aklanması gerekenler ise ben seni şurada kestim seni şurada korkuttum diyor.
Mesele sidik yarıştırmaktan ibaret değil. Bu bir oyunsa buradaki yaptıklarınız sizin gerçek karakterinizi yansıtır. Eğer şerefinizle onur, madalya kazanmıyorsanız zaten onursuzsunuzdur.
Umarım yönetimin el atmasıyla problem en doğru ve adil şekilde çözülür. Herkese bol onurlu ve şerefli oyunlar diliyorum...
Mesele sidik yarıştırmaktan ibaret değil. Bu bir oyunsa buradaki yaptıklarınız sizin gerçek karakterinizi yansıtır. Eğer şerefinizle onur, madalya kazanmıyorsanız zaten onursuzsunuzdur.
Umarım yönetimin el atmasıyla problem en doğru ve adil şekilde çözülür. Herkese bol onurlu ve şerefli oyunlar diliyorum...
Haksız davamda ''zirve'' olmaktansa, haklı davamda ''zerre'' olmayı tercih ederim.