03-12-2017, Saat: 07:22
(03-12-2017, Saat: 06:57)AMON Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-12-2017, Saat: 03:36)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: collesium konusunu acarsak o konu kapanmaz.Burda asena sen oluyosun bence konuyla hicbir alakasi olmayan bayadır sahalarda göremedigimiz ama salata olan bir asena
Tam ASENA
Arenaya gerçekten emek vermiş, beklemiş savaşmış masraf yapmış herkezin bu konuya yorum hakkı sonuna kadar olduğunu düşünüyorum.
Bayadır sahada görmüyorsunuz doğru![]()
Oyuna başladığım zaman da infomda kaldı 1 2 ay planım programım, herşeyde takır takır işliyor (:
1,5 ayım filan kaldı.
Nasıl ezdiysem kafanı (: Nasıl charlar açmayı biliyorsan sana rahat yok arkadaş !
Sizin oyun anlayışınız kafanız ezilince wp lere gelip anlaşma istemek. Elini ayağını çekince de reis kesilmek :d Sor arkadaşlarına anlatsın salatalıklarımı zira yediler zamanında bilirler tadını (:
Ayrıca baphoyu görüyorum gülüyorumyahu bunlar bize niye morog atıyorsunuz diye ağlayan tiplerdi
Sıradan çıkan, zafer vermiyorlar zaten diyip mabet atmayan tiplerdi
kaçıyosunuz diye burda linkler filan hayırdır yani ? kim kimin payını kopartıyorsa diye devam etmek vardı şimdi ama neys..
BAZEN YAV HEEEE HEEEE DİYİP GEÇMEK İSTERSİN DE GEÇEMEZSİN, 2 3 ÇAR ÇAKAL GELİR REİS KESİLİR.
HAYIR BAKIYORSUN BECERDİĞİ BİŞİ YOK, ORDAN BURDAN KASMIŞ ADAMLARI TOPLA. KASAMAYANLARI MULTİYLE KASTIR, BEN REİSİM GAPTANIM. NİZK DEĞİŞ CHAR DEĞİŞ SÜPERİM.
WP DEN YAZ AĞLA SÜPERİM, ABİ DE NEZAMAN BİTCEK JETON SÜPERİM, ÇOK SÜPERSIN HMNNAAAA
YA HEEEE HEEE
BU KADAR BOŞ YAZIP AĞLIYACAĞINA GİT ÖNCE SAVAŞINA BAK BU ARADA KÜFÜRLERİN VE ETTİĞİN İTHAMLARDAN ÖTÜRÜ SENİ KINIYORUM HAYATIM BOYUNCA BU KADAR BOŞ YAPAN BİRİSİNİ GÖRMEDİM ŞİMDİ ARKANI DÖNÜP AĞLAYABİLİRSİN
https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight...erver_id=0
GÖKTÜRK BEY DİYECEKSİNİZ