03-12-2017, Saat: 06:59
(03-12-2017, Saat: 03:36)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: collesium konusunu acarsak o konu kapanmaz.Burda asena sen oluyosun bence konuyla hicbir alakasi olmayan bayadır sahalarda göremedigimiz ama salata olan bir asena
Tam ASENA
Yazmayacaktım da tutamadım kendimi. Şu zamana kadar o kadar dövüş alanı gördüm. Collesium ile çok münasebetim oldu bir zamanlar. Girerdim diğer hesaba muhabbet ederdim bazılarıyla. Gerek multi olayı olsun gerek saygısızlık olsun hiç yaşadığımı hatırlamıyorum onlarla. Lakin gel gör ki aynı şeyleri GÖKTÜRK hanlığının bazı üyeleri için söyleyemeyeceğim. Kimseye bir suç atmayı sevmem iftira olmasın diye. Ama benim de dikkatimi çeken çok sayıda durum söz konusu. Bakıyorum mabet geçmişine acayip yenilgiler acayip sayıda hem de. Keza mağara ve arenada da var. Yine de burada konu açmak bana mantıksız geliyor. Bu konuların ticket ile çözülmesi lazım. O da henüz mümkün değil ne yazık ki.
Tabi kimse yanlış anlamasın hanlıktaki herkesten bahsetmiyorum. Muhabbet ettiklerim oldu içlerinde tertemiz insanlar mevcut. Ama çoğunlukla gördüğüm ve incelenmesi gerektiğine inandığım şeyler var. Bunlar da beni yeterince rahatsız eden şeyler ve ben de yazma gereksinimi duydum.
Haksız davamda ''zirve'' olmaktansa, haklı davamda ''zerre'' olmayı tercih ederim.