03-12-2017, Saat: 03:36
(03-12-2017, Saat: 02:13)AMON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birkere arkadaşlar şöyle bir durum var, Danışıklı dövüş yapılmış kimse yapılmamış etmemiş demesin.collesium konusunu acarsak o konu kapanmaz.Burda asena sen oluyosun bence konuyla hicbir alakasi olmayan bayadır sahalarda göremedigimiz ama salata olan bir asena
Kendi acınası durumunuzu daha fazla rezilliğe dökmeyin, Hem durumlar ortada hemde gelmişsiniz yan mahalle hatunu edasıyla burda çirkeflikler yapıyorsunuz... Göktürkün asenaları desek taş yerine oturur zannımca
Bizim çocuklar yüzünden 4lwl oldunuz muhabbetleri yapıyorsunuz...
O özel konuşmalarınız da "rs ile amon arena yapıyorlar girmeyin süreden yapamasınlar", "4 olur giderler", dediklerinizi arenaya girenlere ambargo koyduğunuzu çok iyi biliyorum. Bizzat can ciğerlerinizin bana atmış olduğu ss'lerinden okudum ben. O whatsappıma gelip anlaşma tekliflerinizi nasıl reddettiğimi bu konuşmaya ekleyebilirsiniz. HİÇBİR ZAMAN BÖYLE VASAT BİR DURUMA DÜŞMEDİM, DÜŞSEM ŞUAN BUNLARI YAZIYOR OLMAZDIM BAZILARIMIZ SİZİN GİBİ YÜZSÜZ DEĞİLLER
Ben sizin zaten nasıl asenalar olduğunuzu biliyorum. Birde diğer oyuncular öğrensin.
Göktürk öyle güzel böyle mükemmel diyorsunuz toz kondurtmayız diyorsunuz yarınız kolezyumda durdunuz da bi iki rütbe kastınız Bu cümlemi 2liyorum yatın kalkın kolezyuma şükredin, Sizden bir tırt olmaz.
Asenalar olarak sizinde böyle yetenekleriniz var mı ? yoksa dilinizlemi kıvırtıyorsunuz ?
https://www.youtube.com/watch?v=OuVpoySHjSc

Tam ASENA