02-12-2017, Saat: 22:10
(02-12-2017, Saat: 22:07)Baphomet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-12-2017, Saat: 21:59)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben diyom multi siz ne atıyorsunuzBen sadece yşo kasamıyorum dedim saldırı olarak mı kabul ediyorsun ? Magmar çarına girip neden beni kestin demeyi biliyorsun amaGündüz gözüyle mi içiyorsunuz anlamadım ki
![]()
NarkoZ adlı karakter Leo'nun hesabıdır insan hesabıyla arenaya giriyor ne hikmetse karşısına gelenler sadece göktürk hanlığından
GHoBeLL tek tek yazmayacağım desteğe tüm karakterler ayrıntılı şekilde iletildi 8-9 günlük deri itemli adamlar ne hikmetse göktürk hanlığından insanlarla arena döndürüyor arka arkaya... Bakıyorum başka arena kayıdı yok herhangi biriyle ilginç değil mi ?
Kendinizi savunamayınca karşı saldırıya geçiyorsunuz. Bana birilerini anımsatıyorsunuz ya neyse
Dostum ben kan akımı yapmaya giriyordum ve evet magmar çarıma girip neden görevi yaparken saldırdınız dedim ? Niye yarım yamalak anlatıyorsun ki her şeyi multiyi savuncam diye gelmiş yok yşo yok arena 7 lvl bir şeyler diyorsun yapılanlar bunlarla mı örtülecek ? Sen göktürk hanlığında değilsin kendi yolunu çizdiğine göre yapılanları savunmaya da çalışma lütfen.
ちょうどクレイジー