15-11-2017, Saat: 00:58
(15-11-2017, Saat: 00:57)WarZone Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(14-11-2017, Saat: 19:16)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bengisudan borç 124 altın aldım ihale yoluyla ödenecek
Oyun kuralları: 2. Alışveriş ve anlaşmalar
a. DragonsWar: Ejderhalar Savaşı'nda alışveriş serbesttir. Burada uyulması gereken kurallar şunlardır: Madde 1. Pushing ve aktarımlar, Madde 8. Buglardan ve program hatalarından istifade edilmesi, Madde 9. Telif haklarının ihlali, Madde 12. Oyuna giriş bilgilerinin aktarılması/çalınması, bu bilgilere ulaşılmaya çalışılması, Madde 13. Oyun içi hizmetleri ekonomik çıkar amacıyla kötüye kullanılmak, Madde 14. Dolandırıcılık, Madde 15. Oyun içinde kırıcı davranışlarda bulunmak.
Anlaşmasız yapılan alışverişlerde geri ödeme yapılmaz.
b. İlgili forum sayfalarında, iki oyun karakterinin gönüllü olarak sözleşme yapma imkanı vardır. Yapılan anlaşmanın geçerli olması için aşağıdaki şartlara uyulmalıdır:
Anlaşma, alışveriş nesnelerini, ödeme yöntemini ve bir zaman dilimini içermelidir. Bu zaman dilimi maddelere ayrılmaktadır.
1.a) 0-15 Altın ya da değerinde nesne satışının geri ödeme zaman aralığı: 10 gün.
1.b) 15-35 Altın ya da değerinde nesne satışının geri ödeme zaman aralığı: 15 gün.
1.c) 35-70 Altın ya da değerinde nesne satışının geri ödeme zaman aralığı: 20 gün.
1.d) 70-100 Altın ya da değerinde nesne satışının geri ödeme zaman aralığı: 30 gün.
1. Alışveriş tutarının %30’luk miktarı, önceden ödenmelidir.
2. Kredi olarak tanınabilen altın miktarı 100 altını geçmemelidir. Toplanabilir kaynaklar, nesneler ve diğer tüm eşyalar (silah, zırh, yüzük vb.) için tanınabilen maksimum değer (Piyasa Değeri) 150 altını geçmemelidir.
2. kuralda belirtilen 100altın sınırını geçtiği için fazlalık olan 24 altının geri ödenmesini talep ediyorum.
Bu kuralın bundan sonrada geçerli olmasını diliyorum
o kuralı magmar abilerine hatırlat aslanım kuralları ezbere bilirim ben
MY PRECIOUSSSS!


![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)
