11-11-2017, Saat: 19:20
(11-11-2017, Saat: 16:16)asin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Unutulmuş yada üşenmişler mi ? yok artık neler buda unutulurmuş. yoksa saygı duydugunu ınsalara yapılmış bir ciks midir? neyse ne artık kendınız soyledınız.Güzel kafa güle güle kullan. git şikayet et ortada bi durum varsa ban yerim zaten Amente nickli arkadaşın arada hesabına giriyodum işi cıktıgında magra durumlarında o kadar sonra hesap paylaşımından ban yedim zaten 20 altınlık Gıllı ali veya başka hiç bi hesapla baglantım yok, gıllı ali zaten amentenin hesabı ordan bi bağlantı olmus benimkiylede.
Burda arkadaslar magıler kayırılıyor yada soyle oluyor boyle oluyor demıyor multı hesapla savasa gırılmez yasaksa herkese yasak dıyor bunu anlayın artık sizde....
a. Pushing:
Bir karakterin özelliklerini geliştirmek amaçlı ikinci bir karakterin kullanılması, karşılığı verilmeden veya düşük bir karşılık verilerek hizmet ya da eşya sağlanması yasaktır.
b. İkinci bir oyun karakterinin açılması:
Oyunculara, insan ırkında ve magron ırkında olmak üzere birer tane hesap açmalarına izin verilmiştir. Bu karakterlerin birbirleriyle etkileşimde olmaları, aynı savaşta bulunmaları, kazanç elde etme, gelişme amaçlı kullanılmaları, karşı ırkla olan sohbet engelini aşma amaçlı kullanılması (dövüş ve dövüş alanlarına davet, karşı ırktaki oyuncuyu tenkit vb.) yasaktır.
c. Karakterin kullanıma kapatılması nedeniyle yeni bir oyun karakterinin açılması:
Sunucuda ceza almış ya da yasaklanmış oyuncuların bir başka hesap altında oyuna devam etmeleri yasaktır. Yönetim cezalı veya yasaklı oyuncularla bağlantı içindeki hesaplara; mevcut ceza, kredi veya oyunculara olan borçlarını yönlendirme hakkını saklı tutar.
d. İkinci bir oyun karakterinin ticari amaçlarla kullanılması:
İkinci bir oyun karakterinin ticari amaçlarla kullanılması oyun kurallarına aykırıdır. Bu kurala, geri dönüş madalyonlarının kullanılması, ikinci oyun karakterinin belli bir bölgede kontrol amaçlı tutulması ve forumda ve/veya sohbet kanalında alınan cezalardan kurtulmak amacıyla yeni bir hesabın açılıp bu hesap ile forumun ve sohbet kanalının kullanılması dahildir.
e. Oyuna tek bir bilgisayardan birden fazla karakterle giriş yaparak aynı PvP dövüşüne ya da "fayda sağlayacak herhangi dövüşe" katılmak yasaktır.
f. Madde 1 ve tüm bendleri dahilinde yapılan aktarımların "Hanlık Kasası" üzerinden gerçekleştirilmesi kurallar dahilinde yasaktır. Bu verilecek olan cezayı etkilemeyecektir.
g. Aynı ya da karşı ırktan farklı kişilere ait 2 karakterin aynı bilgisayar üzerinden giriş yapması yasaktır. Aynı IP kullanımı ile alakalı olarak forum üzerinden bildirim yapılması zorunludur. Farklı iki ırktan 2 karakterin aynı IP üzerinden aynı dövüşe girmesi, bildirim yapılmış olsa bile yasaktır.
h. Aynı bağlantı (IP) üzerinden giriş yapan farklı iki veya daha fazla karakterler, herhangi bir ticari faaliyet, alışveriş veya posta dahil olmak üzere hiç bir gönderim veya alım işlemlerinde bulunamaz. Bu karakterlerin yaptığı alışverişleri karşılıklı olsun veya olmasın, oyun kuralları dahilinde aynı bağlantıyı paylaşan oyuncuların alışveriş yapmaları yasaktır.
buda kurallar... birdaha okusanız ıyı olur dıye her 10 dk bır alt yazı gecıyorya herkes bırdaha okursa ıyı olur.
bu arada ceza yıyen bırı tekrar bır car daha acamaz denmıs ama gıllı alinin infosuna herkes bır baksın make ıt best gozukur baglantı hesabında ama make ıt beste baktıgınızda baglantı hesabında gıllı ali gozukmez neden mi* ben soyleyeyım ceza yıyen bır karakter baska bır karakter acamaz kuralına uymadıgı ıcın gozukmez.. neyse Adminler düşünsün artık araştırsınlar bulsunlar bulamıyorlaarsa ben tek tek paylasayım.

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)