11-11-2017, Saat: 18:33
(11-11-2017, Saat: 18:10)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunu admin dahil kimse anlayamaz demi azıcık düşünsen anlarsın. birinde öldü diğer bilgisayara geçip onunla girdi savaşa gibi bi durum olsa bile bunu onu yapandan başka kimse bilemez ve anlayamaz o yüzden bunu dile getirmek bile saçma değil mi sence(11-11-2017, Saat: 17:03)ERK10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu konu hakkında uzun bi yazı yazar ağır sözler söylerdim ama yapmıcam. çok kısa bişey söyiicem. aynı anda girmek zorundamıyız ? ne var yani ben sanjiden önce yada sonra girdiysem ne olmuş? 8 level komutan olmuş adamla 9 level savaş ustası olan adamı multi diye gösteriyosunuz ya vallahi gram beyniniz yok ya. sürekli konuşuyosunuz sürekli konuşuyosunuz görende 4 4 lük oynuyo zanneder sizi.
Kimseye multi demiyorum ki ben şöyle düşünelim ben öğrenciyim evde 2 kişi kalıyoruz. Arkadaşım benimle birlikte aynı internetten oynuyor ancak bilgisayarlarımız farklı.Diyelim ki dün savaşa gelemedi dışarıdaydı vs. ben savaştım öldüm savaş durumuna göre o bilgisayarı açıp savaşa katılıp birini diriltebilirim. Bu örnektir yaptınız yapmadınız ben bilmem etmem sadece olabilecek bakın OLABİLECEK bir şeyi söylüyorum anlayın artık şunu. Lütfen gram beyniniz yok ya. demek yerine kendi beyninizi çalıştırıp benim ne demek istediğimi anlayın.
Bilale anlatır gibi anlattım kimseye multi demem iftira atmam aynı zaman da kimseye hakaret etmem oda bana edemez lütfen herkes çift taraflı düşünüp öyle yazsın sinirden düşünmeden yazıp insanların kalbini kırmayın oyun bu.
Atesin yakmak icin bahaneye ihtiyaci yok...Yanmak yakmak atesin fıtratı...