(11-11-2017, Saat: 16:36)asin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bağlantılı diğer hesapları kontrol etsene sen bır bızzat yasamıs sın ya .
madem multılere lafın yok neden konuya gırıyorsun pekı? savası sız kazanın yada bız olay bumudur senın ıcın? senle aynı savasa gırsem tam alacagın sırada baglantılı hesabımla gırsem kendıme tomar atsam hos karsılarmısın once kendımızı elestırelım sonra baskalarına laf yetıstırelım.
şuan senin önce kendini eleştirmen lazım kendini haklı çıkarmak için bana alf atıyorsun lafımı değiştirip. Multilere lafım yok demedim savaşın o anında oyunda olmadığım için multi girdimi girmedimi girdiyse kimin multisi girdi bilgim yok bilgim olmadığı içinde atıp tutmak istemiyorum.
(11-11-2017, Saat: 16:36)asin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bağlantılı diğer hesapları kontrol etsene sen bır bızzat yasamıs sın ya .
madem multılere lafın yok neden konuya gırıyorsun pekı? savası sız kazanın yada bız olay bumudur senın ıcın? senle aynı savasa gırsem tam alacagın sırada baglantılı hesabımla gırsem kendıme tomar atsam hos karsılarmısın once kendımızı elestırelım sonra baskalarına laf yetıstırelım.
bağlantılı hesapları kontrol etsene derken ne demek istediğini anlamadım birde açıklayabilirsen başıma gelen olayla ilgiliyse açıklamak isterim

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)