(11-11-2017, Saat: 12:55)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-11-2017, Saat: 12:53)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: BENDE TAM GİRİCEKKEN OYUN ÇÖKTÜ BANADA ONURUN İADESİ VE ARKADAŞIMIN HARCADIKLARINI TALEP EDİYORUZ OYUN YÖNETİMİNDEN..
Düşündüklerimi yazdım birde buraya aktarıyım...
Şimdi şöyle destansı bir savaş varken oyunun çökmesi normal mi bu ? Ben ve arkadaşlarım beni arıyor sağlam bir şekilde dövüşe girmemi istiyorlar ama gel gelelim ki tam girecekken oyun çöküyor ,,,, bende oyun yokken MAGMAR ARKADAŞLARIMIZ ÇOK TEMİZ BİR ŞEKİLDE DAĞ KENARINDA TERTEMİZ DALIYOR ben vuruş yapamazken "adamlar" TERTEMİZ OYALIYOR insan ırkı oyun oynayamazken magmar ırkı nasıl oyun oynuyor çok merak ediyorum.....
Sonra değişiğin biri çıkıp çamur atıyosunuz,her dövüş sonu magmarlara sallıyosunuz,ağlıyosunuz,şöylede böylede sıkılmadınız mı arkadaşım emeğinizle dövüşmeye kavga etmeye yüreğiniz yetmiyorsa hiç girmeyin şu oyuna....
Sadece ben giremedim OSMANLIDA ki tüm arkadaşlarım oyuna giremedi ama "hunlar" dağ kenarında cirit atıyorlar valla hani aklımda bir şüphe uyanmadı siz rahat olun![]()
![]()
Keşke böyle olmasaydı bu oyun)
Dur dur birde bu multi sokup diriltme mevzusu dedim ya yüreğiniz yetmiyorsa destansıyı muazzzamı falan boşverinde ailenizle vakit geçirin belki daha çok olgunlarşırsınız...
Haydi eyvallah.
dövüşten çıkıp dağ kenarın da dalmak , cehennem geçidin de dövüşten çıkma varken dağ kenarında olmaması olum oyun çok komik lan
işe buradan başlıyım cehennem geçidinde savaştan çıkma özelliğinin olmasının nedeni aylar önce orada olan destansı savaş yüzünden. O savaş bayağı uzun sürdüğü kimse oyuna devam edemediği için zekai adminin o gün getirdiği ve hala olan bir özellik magronların ölüp çıkıp adam tutması için gelen bir özellik değil yani.Kapatmaları lazımdı orası doğru belki unuttular belki üşendiler bilemem ama o yüzden gelen bir özellik.
(11-11-2017, Saat: 12:25)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burası ile devam edecek olursak savaşın bizzat içindeydim koptuğu an yeni girmiştim ve ceplerim ful yeraltı temizleme ve mor şifa doluydu karşımızda tek kalan oyuncuda da yeraltı şifa tomarı vardı ve attığında siliyordum bu yüzden beni öldürmek için bana açık vuruyordu kendine efectleri hariç can basamıyordu o anlık gidişat bizim lehimizdeydi tabi size veya bizi başkası girip savaşın seyrini değiştirebilirmiydi bilemem savaşa geç dahil oldum kim katıldı katılmadı bakamadım ama o anlık bizim lehimizeydi bu yüzden yok kazanıyorduk bilerek yaptınız yok yönetim magronları tutuyor yerine iki ırk birlik olup dün boşa harcanan vakitleri ve en önemlisi zamanı telefi etmek için yönetime başvurulması en mantıklısı.İki ırkında kendine göre haklı oldukları kısımlar var doğru ama bunlar çözüme ulaşamayacak herkes kendi oyunundan yada ırkının başına gelenleri bildiği için bu yüzden uzatmanın mantığı yok.(11-11-2017, Saat: 12:21)MühendisBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dün geceki destansı sırasında 1 sürü Multi(Namı diğer baglantılı hesaplar) savaş girdi diye konu açılmıştı.. Daha onu Tartışmadan Oyun çöktüşartlar belli aga
Dünkü dövüş linki kayıtlı idi.. Diğer forumada atmıştım ..
https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight...erver_id=0
Dövüş bulunamadı diyor .. Bu demek oluyorki 4saatlik şavaş çöp oldu..
4saat savaştığımı geçtim....
ahimsa+taşderi+göklerin hayırduası+etçorbası+gökkusağı küresi vs vs Efecklerimin Çantama Eklenerekten iade edilmesini talep ediyorum...
Ayrıca;
Bi dahada admin savaşı falan yapmayın.. Magronlar siz gidip uyuduktan sonra Çılkını çıkartıyorlar..
Her Türlü bağlantılı hesap ile gelip diriltip tomarlıyorlar...
Standart bir durum artık.. Son bir kişi kalır ve Sanji'den çıkılıp Erk10'a girilir... Marjinal'den çıkılıp Nurse'ye girilip adamlar Tekrardan diriltilir...
Sadece bu dövüş değil diğer destansılarıda kontrol edin.. Aynı Bağlantılı hesaplardan giren bir çok kişi var şavaşlara..
Oyun Kuralları Değişti benim mi haberim Yok..???
Saygılarımla
MühendisBey...
1- ZAFER ONURUMUZ VERİLECEK TEKER TEKER HESAPLANACAK.
2-ÖZÜR DİLENECEK.
efectlerin de değilim versinler zafer onurumu ve bir daha da ne mağara ne destansı istiyoruz çünkü gerçekten bıktık bizi biraz salsın artık yönetim bırakın biz kendi yağımızda kavrulalım gözünüzü seveyim bir gidin.

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)