(11-11-2017, Saat: 10:54)DreamSoldierS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-11-2017, Saat: 10:38)Destr0yer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: adam cepsiz kalmamıştı siz cepsiz kalmıştınız belirtmek istediğim nokta oydu zaten flatta full efekt diyosun da ben onda efekt olduğunu hatırlamıyorum varsa 1-2 efekt vardı[b]Destr0yer Ulan sana ne giriyor ayıptır söylemesi sen naptın savaşı mı taşıdın 100k hasar mı verdin de bu kadar yakarıyorsun dövüşte 65 k hasarım vardı bekledim bekledim bitmeyince yattım. sabah kalktım baktım dövüş kaybolmuş.(onur iksiride basmıştım) ee sonuç ne baş mı aldık ? bütün arkadaşların emekleri gitti savaşta ama sen bu kadar bağırıp çağırıp laf edemezsin.
savaşı sonuna kadar beklememişsin belli ben saat 5 e kadar durdum savaş 3 3.30 civarlarında bitmişti savaş üstüblüğü tamamen bizdeydi sizin son kalan magmorun son vuruşlarıydı peşine insanlar savaşı kazanacaktı konunun başlığını da okumadığın belli olay 3-4 lvl lerin girip yüksek lvl leri diriltmesi değil sizin dövüşü kaybettikten sonra multi hesaplarınızı savaşa sokup yüksek lvl lerinizi diriltmeniz önce yazılanları tam oku öyle gel yorum yap[/b]
istediğimi derim bu seni ilgilendirmez ortada hak yenme var sadece onu belirtiyorum benim savaşa ne diye girdiğim belliydi zaten sizler de anladınız ölüm zinciri kullandınız ben zaten devlerim hasar bırakmaya gelmemiştim

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)