07-11-2017, Saat: 00:02
(Son Düzenleme: 07-11-2017, Saat: 00:27, Düzenleyen: Türk Hangman.)
(05-11-2017, Saat: 20:24)MühendisBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Magişe girerken bu fiyatları keşke söyleseydin senin kadar komik bir adam başka görmediğimi söylerdim. Varsa dediğiniz gibi alıcıları size bulun alıcısını satalım dedim. Konuşma loglarını adminlerin incelemesini talep edebiliriz. O fiyatlara ne item alırım ne de giyerim demiştim bu cümleyi o magiş konusu içerisinde belki 5 kezden fazla söylemişimdir. Madem para umuyordunuz da ne diye o kadar saydığın itemleri çıkarmaya devam ettiniz ?(05-11-2017, Saat: 18:20)Türk Hangman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ortak pay edilecek sandığım hasılat, meğerse ortak pay edilmezmiş. Buraya da konuyu yanlış yazmışım ve yanlış yazılan konuyu da onaylamışlar. Ortak pay edilmesi konusunda ısrarımda da çok ayıp etmişim. Onun için çok ayıp etmemek için ve de bir daha kimseyi zorda bırakmamak için böyle bir takımla bir daha magişe girmiyorum.
Yetkililere duyurulur...
Mademki ortak dağıltılmamıştır.. Üstündeki itemler değerleri ve şahsıma verilmesi ücretleri listeliyorum..
1adet mermer set aldın = 350altın /2 = 175 altın borçlusun
1adet Malakit Set Aldın = 450 altın /2 = 225altın Borçlusun
1adet bitmek üzere olan Malakit Setın cantanda Mevcut 450/2 = 225 altın borçlusun..
Tamamlanmayan çift gümüş Setini tamaladım ondanda herhanbir ücret almadım...
Toplamda minimum 625 altın ödemen gerekmektedir şahsıma...
şuana kadar tek aldıgım şey.. tek gümüş settir (160altına satılmıstır ve pay verılmemiştir.. )
160 altından alacagın 80 altın mevcuttur... Madem Eşitlikten bahsedıyoruz Üstteki Aldıgıın ıtemlerının parasının yarısını bize ödemelisin ve bende sana 80altın ücretini ödeyeyim hak geçmesin...
Yetkililere duyurulur...
Yanındaki iyi aile çocuğu da vefadan bahsetmiş. Önce onu doyuramadım zaten ki ardından da seni doyuramamışım bu belli oldu. Delikanlıysanız alın bakalım 2 niz birden benden o parayı da görelim. Çapınıza göre adamlık yaparsanız iyi olur benden size abi demeyim çünkü siz kardeş değilsiniz bir büyük nasihatı diyim.
Bir alacak verecek işine girerseniz konuşma loglarının incelenmesini hatta o yönetimin içinde ki tek dürüst adam olan Gökbörü yü şahit gösterebilirim. Dediğiniz paralara item satın almam ve de o paralara o itemleri giymem dediğimin şahididir. MühendisBey sana verdiği pır kartları sayesinde gizemli kılıçları 300 e alıp 700 e sattın ya charın biraz düzeldiyse bana dua et. Kollu makina açıldığında borç verde bizde oynayalım diye yalvaran adamlar para ister olmuş.
Alayınıza hodri meydan. Bakın o han bölünmesin diye hala mücadele etmişken ben nasıl bölüyorum sizi izleyin.
(05-11-2017, Saat: 20:50)GRAYWOLF Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen katılıyorum ortak pay edilecek sandığımız hasılatları üstüne giydi gerçekten pay edilmezmiş bunu anlamış olduk. Buraya da konuyu gerçekten yanlış açmış meğerse üstüme giycem ne çıkarsa yazması gerekiyormuş. Bizde onaylamışız. Üstüne giydikleri mühendis bey ve graywolf sayesinde demeyip bu şekilde burda insanlara konuşması gerçekten çok üzücü bir durum. Vefa borcunu bu şekilde ödeyeceğini beklemiyorduk.Yazı yazıp vefadan bahsetme aracı olup ta item temin ettiysen bana o hediye linki onun karşılığıdır. Barbar üst dizliğini 150 altına almışken 4-5 gün önce sayende 185 altına barbar göğüslüğünü aldım. Vefa borcu aracı olmak mı ? Yoksa bana item mi bağışladın ? Tüm itemlerimi 4 levelde parayla aldım. Sayende hepsini piyasa değerinin üzerinde aldım. Bunu mu kastettin vefa borcu diye ?
https://dwar.gen.tr/artifact_info.php?ar...id=2252319
bu en basit örneği
Düne kadar üstünde giyecek itemi olmayan Türk Hangman vefasını bu şekilde ödedi.Nede olsa üstünü dizdik. Bundan sonra da işin olmaz bizle, bizde girmeyiz zaten senle
Yetkililere duyurulur...
Saygılarımla
GRAYWOLF
Vefadan dürüstlükten bahsedeceğine magronlarla anlaşıp da agudar bitiren baş illegal oyuncu halim sen mi bahsediyorsun vefadan ? Adaletten ?
(05-11-2017, Saat: 20:24)MühendisBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Utanmaz herif o magişten aldığım 2 itemin dışında kendime 1 taş bile almadım. Kendi hisselerimi hep sana verdim. Bunuda sen söylediysen senin gözüne dizine dursun başka birşey demiyorum(05-11-2017, Saat: 18:20)Türk Hangman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ortak pay edilecek sandığım hasılat, meğerse ortak pay edilmezmiş. Buraya da konuyu yanlış yazmışım ve yanlış yazılan konuyu da onaylamışlar. Ortak pay edilmesi konusunda ısrarımda da çok ayıp etmişim. Onun için çok ayıp etmemek için ve de bir daha kimseyi zorda bırakmamak için böyle bir takımla bir daha magişe girmiyorum.
Yetkililere duyurulur...
Mademki ortak dağıltılmamıştır.. Üstündeki itemler değerleri ve şahsıma verilmesi ücretleri listeliyorum..
1adet bitmek üzere olan Malakit Setın cantanda Mevcut 450/2 = 225 altın borçlusun..
şuana kadar tek aldıgım şey.. tek gümüş settir (160altına satılmıstır ve pay verılmemiştir.. )
160 altından alacagın 80 altın mevcuttur... Madem Eşitlikten bahsedıyoruz Üstteki Aldıgıın ıtemlerının parasının yarısını bize ödemelisin ve bende sana 80altın ücretini ödeyeyim hak geçmesin...
Yetkililere duyurulur...
(07-11-2017, Saat: 00:02)Türk Hangman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-11-2017, Saat: 20:24)MühendisBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mademki ortak dağıltılmamıştır.. Üstündeki itemler değerleri ve şahsıma verilmesi ücretleri listeliyorum..Magişe girerken bu fiyatları keşke söyleseydin senin kadar komik bir adam başka görmediğimi söylerdim. Varsa dediğiniz gibi alıcıları size bulun alıcısını satalım dedim. Konuşma loglarını adminlerin incelemesini talep edebiliriz. O fiyatlara ne item alırım ne de giyerim demiştim bu cümleyi o magiş konusu içerisinde belki 5 kezden fazla söylemişimdir. Madem para umuyordunuz da ne diye o kadar saydığın itemleri çıkarmaya devam ettiniz ?
Yetkililere duyurulur...
Yanındaki iyi aile çocuğu da vefadan bahsetmiş. Önce onu doyuramadım zaten ki ardından da seni doyuramamışım bu belli oldu. Delikanlıysanız alın bakalım 2 niz birden benden o parayı da görelim. Çapınıza göre adamlık yaparsanız iyi olur benden size abi demeyim çünkü siz kardeş değilsiniz bir büyük nasihatı diyim.
Bir alacak verecek işine girerseniz konuşma loglarının incelenmesini hatta o yönetimin içinde ki tek dürüst adam olan Gökbörü yü şahit gösterebilirim. Dediğiniz paralara item satın almam ve de o paralara o itemleri giymem dediğimin şahididir. MühendisBey sana verdiği pır kartları sayesinde gizemli kılıçları 300 e alıp 700 e sattın ya charın biraz düzeldiyse bana dua et. Kollu makina açıldığında borç verde bizde oynayalım diye yalvaran adamlar para ister olmuş.
Alayınıza hodri meydan. Bakın o han bölünmesin diye hala mücadele etmişken ben nasıl bölüyorum sizi izleyin.
(05-11-2017, Saat: 20:50)GRAYWOLF Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen katılıyorum ortak pay edilecek sandığımız hasılatları üstüne giydi gerçekten pay edilmezmiş bunu anlamış olduk. Buraya da konuyu gerçekten yanlış açmış meğerse üstüme giycem ne çıkarsa yazması gerekiyormuş. Bizde onaylamışız. Üstüne giydikleri mühendis bey ve graywolf sayesinde demeyip bu şekilde burda insanlara konuşması gerçekten çok üzücü bir durum. Vefa borcunu bu şekilde ödeyeceğini beklemiyorduk.Yazı yazıp vefadan bahsetme aracı olup ta item temin ettiysen bana o hediye linki onun karşılığıdır. Barbar üst dizliğini 150 altına almışken 4-5 gün önce sayende 185 altına barbar göğüslüğünü aldım. Vefa borcu aracı olmak mı ? Yoksa bana item mi bağışladın ? Tüm itemlerimi 4 levelde parayla aldım. Sayende hepsini piyasa değerinin üzerinde aldım. Bunu mu kastettin vefa borcu diye ?
bu en basit örneği
Düne kadar üstünde giyecek itemi olmayan Türk Hangman vefasını bu şekilde ödedi.Nede olsa üstünü dizdik. Bundan sonra da işin olmaz bizle, bizde girmeyiz zaten senle
Yetkililere duyurulur...
Saygılarımla
GRAYWOLF
Vefadan dürüstlükten bahsedeceğine magronlarla anlaşıp da agudar bitiren baş illegal oyuncu halim sen mi bahsediyorsun vefadan ? Adaletten ?
(05-11-2017, Saat: 20:24)MühendisBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mademki ortak dağıltılmamıştır.. Üstündeki itemler değerleri ve şahsıma verilmesi ücretleri listeliyorum..Utanmaz herif o magişten aldığım 2 itemin dışında kendime 1 taş bile almadım. Kendi hisselerimi hep sana verdim. Bunu da sen söylediysen senin gözüne dizine dursun başka birşey demiyorum. Aldığım 2 item karşılığında 2 itemlik set kendi hisseme düşünceye kadar karşılığında hisse almayıp size hissemi vereceğimi biliyordunuz. Bunun örneği de Gümüş setten yarı hissemi sen aldın. Son magişten 2 set aldınız. 2 kırmızı yarım setinizi birlikte tamamladık. 1 bakır aldım mı tüm bu setlerden ? Bana verdiğiniz set karşılığında hisse almayacam taki size borcumu ödeştirinceye kadar dedim ve 2 item dışında taş almadım. Sanırım benden menfaatiniz bitmiş. İncelesin adminler bakalm dediğim çıkacakmı görelim ?
Yetkililere duyurulur...
(05-11-2017, Saat: 20:50)GRAYWOLF Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen katılıyorum ortak pay edilecek sandığımız hasılatları üstüne giydi gerçekten pay edilmezmiş bunu anlamış olduk. Buraya da konuyu gerçekten yanlış açmış meğerse üstüme giycem ne çıkarsa yazması gerekiyormuş. Bizde onaylamışız. Üstüne giydikleri mühendis bey ve graywolf sayesinde demeyip bu şekilde burda insanlara konuşması gerçekten çok üzücü bir durum. Vefa borcunu bu şekilde ödeyeceğini beklemiyorduk.
bu en basit örneği
Yetkililere duyurulur...
Saygılarımla
GRAYWOLF
Hazineye koyduğum nesne ve paralarla seninde yanındakininde charını da satın alırdım ben önce hazineye benim koyduklarıma çöktüklerinizi bi ödeyin. Mühendis öğrecisi 10 muazzam yıkımımı gönder paran varsa

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)