05-11-2017, Saat: 20:24
(05-11-2017, Saat: 18:20)Türk Hangman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(21-09-2017, Saat: 00:15)Türk Hangman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MühendisBey [9] ve GRAYWOLF [8] kardeşlerimle Magiş'e giriyoruz. Düşürülen setler ortak aramızda pay edilecektir.
Ortak pay edilecek sandığım hasılat, meğerse ortak pay edilmezmiş. Buraya da konuyu yanlış yazmışım ve yanlış yazılan konuyu da onaylamışlar. Ortak pay edilmesi konusunda ısrarımda da çok ayıp etmişim. Onun için çok ayıp etmemek için ve de bir daha kimseyi zorda bırakmamak için böyle bir takımla bir daha magişe girmiyorum.
Yetkililere duyurulur...
Mademki ortak dağıltılmamıştır.. Üstündeki itemler değerleri ve şahsıma verilmesi ücretleri listeliyorum..
1adet mermer set aldın = 350altın /2 = 175 altın borçlusun
1adet Malakit Set Aldın = 450 altın /2 = 225altın Borçlusun
1adet bitmek üzere olan Malakit Setın cantanda Mevcut 450/2 = 225 altın borçlusun..
Tamamlanmayan çift gümüş Setini tamaladım ondanda herhanbir ücret almadım...
Toplamda minimum 625 altın ödemen gerekmektedir şahsıma...
şuana kadar tek aldıgım şey.. tek gümüş settir (160altına satılmıstır ve pay verılmemiştir.. )
160 altından alacagın 80 altın mevcuttur... Madem Eşitlikten bahsedıyoruz Üstteki Aldıgıın ıtemlerının parasının yarısını bize ödemelisin ve bende sana 80altın ücretini ödeyeyim hak geçmesin...
Yetkililere duyurulur...

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)