29-11-2016, Saat: 09:46
(Son Düzenleme: 29-11-2016, Saat: 09:54, Düzenleyen: MevsimsizKar.)
Ben yanlış şıkkı seçmişim görevi de iptal edemiyorum ne yapmam gerek suan görev tıkandı.
Ben yanlış şıkkı seçmişim görevi de iptal edemiyorum ne yapmam gerek suan görev tıkandı.
(26-09-2016, Saat: 22:15)M3CZUP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Avcı için Avcılık Görevi
Yapacağımız bu görev ile Volver Saldırısı olayındaki Volver'lerden pençelerini elde edebileceğimiz Kılavuzu alıyoruz.
![]()
Görevimizi Köy Bilgini Boryent'den alıyoruz ve bizden Büyücü Grumil'e gidip bilgi almamızı ister.
![]()
Büyücü Grumil ile konuştuktan sonra Maria'nın Yerinde'ki Maria ile görüşmeye gidiyoruz.
![]()
Maria Fedai ile görüşmemizi ister ..
DİKKAT!!
Fedai ile görüşürken 4 tane şık gelecek mor ile işaretli olanı seçmeniz gerekiyor . Farklı bir şıkta olabilir dikkatli olun.
Он довольно молодой, но видно, что воин мaтeрый. Нe рaсстaeтся ни нa минуту со своим кинжaлом.
Тaкой мужик срeднeго возрaстa, крeпкого тeлосложeния, руки крeпкиe. Говорят, чaсто с луком xодит.
Он, знaeшь, жутко волосaтый, зaросший, словно дикaрь. Глaзa у нeго бeшeнныe, тудa-сюдa ими зыркaeт и тaрaщит, кaк будто чудо увидeл.
Ну, он срeдниx лeт, лицо у нeго тaкоe породистоe! Вeдeт сeбя спокойно, стeпeнный, чaсто трубку курит.
Fedai ile görüşürken Virleym Avrgon [3]den saldırı alacağız .
Bunu kolaylıkla öldürebiliriz ama daha sonra üzerimize Virleymin Yetisi saldırır.
Yenemesekde Köy Bilgini ile görüşüyoruz .
![]()
Köy Bilgini avcıyı aramalarımızın katkılarından dolayı Büyücü Grumil'den bir kılavuz ile ödüllendireceğimizi söylüyor ve Büyücüye gidiyoruz .
Ödül:
Görev sonu alınan: 300 Tecrübe, Volver Tırnağı Kitabı 1 Adet,4
40.
NOT: Görevi tamamladıktan sonra Işıldayan Orman Kenarındaki Bilginden Kılavuzu okumayı öğrenebiliriz .