(29-09-2017, Saat: 22:58)Leo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(29-09-2017, Saat: 22:50)Orlufya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: böyle ticaret olmaz devlet gelir 1 ürüne max ve min fiyat belirler ondanda vergi alır sizin ticaret dediginiz olaya ben tefecilik diyorum
ben bu oyunda ticaret sayesinde dizilenleri çok gördüm tefeciliğin anlamını öğren ondan sonra ticarete laf at (:
Kesinlikle sayın Leo'ya katılıyorum. Ben de o bahsedilenlerden birisiyim. Mesleğimi kasıyorum aynı zamanda ticaretimi de yapıyorum. Multi hesapların önüne geçilmek amacıyla emek vererek, ihalede/mübadelede haftalarını geçirerek piyasayı iyice kavrayıp ticaret yapan insanların önüne koyulmuş bir engel gibi görüyorum bu güncellemeyi. Umarım en yakın zamanda bu güncellemede değişikliğe gidilir ve oyunu zorlaştırmak yerine bizlere keyif veren, oyunu oynamamızı sağlayan etkinlikler (Bkz. Goblin/Onur Günleri vs.) gelir. Ayrıca sayın Adminlerim yanlış anlamasın tamamen eleştirel amaçlı yazıyorum bu metni. Umarım önemseniriz...
Haksız davamda ''zirve'' olmaktansa, haklı davamda ''zerre'' olmayı tercih ederim.