(16-05-2025, Saat: 05:17)Kalthor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle okuyan herkese teşekkür ederim.
Gördüğüm birkaç sorunu dile getirmek istiyorum.
3-4 level arena ve mağara ne yazık ki dönmüyor.
Kaybeden kazanan arasındaki onur farkı ve kırılmazlık olmaması gibi nedenlerden dolayı.
Haliyle Sihirli plato gibi alternatif seçeneklere yönelmek durumunda kalıyoruz.
Fakat ne yazık ki burada da bir sorun var.
16 levellerin 3-4 levellere saldırması 3-4 leveller hatta diğer leveller için onur kazanımını imkansız hale getiriyor.
Profilimdende inceleyebilirsiniz ki bu durum 16 level hesapların sahte hesaplarla savaşları muazzama çevirip hile yapmasına bile sebep oluyor. Şimdi size soruyorum ister oyuna nakti yatırım yapsın ister emek harcasın bu durum bizler için fırsat eşitliği yaratıyor mu ?
Ne yazık ki onur kasamıyoruz. Hatta 3 leveller birçok fırsattan bile faydalanamıyor level kısıtlamasından dolayı. Oyun içinde meslekle biriktirebildiğimiz gümüşleri bir hiç uğruna harcıyoruz. Eğer böyle devam ederse birçok 3-4 seviye oyuncunun oyuna bağlılığı azalacak yada kendini üst seviyelere atıp oyunun dengesini bozacaktır. Bu durum 16 seviye kullanıcaların 0 Tp meslek itemlerini kendileri toplamasına kadar varabiliyor.
Plato etkinliğinin yorumlara kapalı olması kullanıcıların düşünce ve fikirlerinin baskılandığı yönünde bir izlenimi uyandırıyor ne yazık ki.
Bu yüzden bu konuyu açma gerekliliği doğmuştur.
Platoda saldırı seviyesi kısıtlaması getirilip getirilmemesi gerektiğini kullanıcılara açık bir şekilde oylama yapılması gerektiği kanaatindeyim.
Sizlerde görüşlerinizi bildirirseniz çok memnun olurum.
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum bu kadar masraf ve emeklerin heba olması cok üzücü
(16-05-2025, Saat: 11:30)Ain Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle merhaba, bizlere geri dönüş için ve forumu aktif olarak kullandığınız için kendi adıma teşekkür ederim. Geri dönüşler doğrultunda bizlerde güncel istekleri not alıp ilerleyen güncellemelerimizde bu notlara göre eklemeler veya revizeler sağlayabiliriz. Aktif olarak sessizlik platosu üzerinde bir değişim sağlamayı düşünmemekteyiz, fakat plato benzeri yeni bir etkinlik yapıp seviyeler arası bir kısıtlama yapabiliriz veya ejderhalar öfkesi savaşındaki gibi düşük seviyeler için biraz daha cazip etkiler sağlayabiliriz, konu altında bana sizlerde önerilerinizi cevap olarak iletebilirsiniz, takibini sürdüreceğim.
Dear admin,
bize de bi 1500 dayanıklılık gelirse daha dengeli olabiliriz veya et çorbası tarzı hasar arttıran bir efekt.