07-06-2017, Saat: 22:56
(07-06-2017, Saat: 20:10)Boulangerie Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(07-06-2017, Saat: 16:21)Alexiel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyuncular naked adını verdiği işlemi yaparken her türlü koşulu göz önüne alıyorlar. Bence tecrübe almamak adına dövüşe itemsiz katılıyorlar ise düşman ırk tarafından öldürülmekte lot hırsızlığına da katlanmaları gerekiyor.
Olayı çok yanlış yerden irdelediniz. Mesela ben naked atarken kolay kazanç ve item için yapıyorum. Siz tutup TP diye nitelendirirseniz konu çok alakasız yerlere dağılır. Ki hatırladığım kadarıyla böyle bir madde yok diye ibliyorum kurallarda. Varsa da lütfen belirtin. Söylediğim gibi herkes TP almamak için naked atmıyor. Tamamen zahmetsiz kazanç potansiyeli taşıdığı için yapılıyor. Ama 2 level karşı ırk rakibinin gelip bizi öldürerek kelleyi zahmetsizce kasması da çok mantıklı değil açıkcası.
Şimdi şöyle bir durum var siz de söylüyorsunuz. "Tamamen zahmetsiz kazanç potansiyeli taşıdığı için yapılıyor". Bir atasözü var "gülü seven dikenine katlanır" diye. Dövüşe çıplak giriyorsanız lot hırsızlığını veya kelle vermeyi göze almanız lazım. Sonuçta 2 3 parça deri eşya giyerek ve 2 3 defa vurarak da kesebilirsiniz o yaratığı. Fakat siz ne kadar tamamen öyle değil deseniz de TP almamak için "naked" yapıp yaratığa hiç vurmuyorsunuz. Fazla vuran lotu alır. Oyun böyle işliyor. Bu konuda lot çalanlara yapılacak işlemler saçma olurdu eğer ip çakışması yoksa. İyi oyunlar