Adba, sen eski oyuncusun yanlış hatırlamıyorsam ben 3-4 level iken bi dönem selçuklu hanlığında bulunuyordun ve mağaralara geliyordun o zamandan bu zamana hiç çözemedin mi bunları? gerçi sen uzun bi süre oynamadın şimdi geri dönmüşsün. Seslendiğin kişiler senin fikirlerini umursamıyor server uzun bir süredir son level serverı oldu "Son level değil misin kardeşim? oynama o zaman." Para mı kasacaksın? son levele kas, etkinliklere mi katılacaksın? son levele kas, onur mu kasmak istiyorsun? son levele kas bla bla bla. Ben 3-4 level aşığı birisiyim bu oyunu sadece o levellerdeki rekabet için oynarım o levellerimde de kaç kere söyledim, söyledik "oyun bozuluyor düşük levelleri görmezden geliyorsunuz." dedik ama dinletemedik. Size belki gelir "oyunun özünde bu durum böyle çok dışına çıkamayız." derler sanki her haltı oyunun özüne uygun yapıyormuş gibi...
Velhasıl kelam boşuna elinizi yormayın ya son levele kasın ya da bırakın yoksa saçınızı çok yolarsınız çünkü gram umurlarında değilsiniz hatta bu yakarışınızdan zevk bile alıyorlardır.
Velhasıl kelam boşuna elinizi yormayın ya son levele kasın ya da bırakın yoksa saçınızı çok yolarsınız çünkü gram umurlarında değilsiniz hatta bu yakarışınızdan zevk bile alıyorlardır.