(16-09-2023, Saat: 20:29)mert59owen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: böyle bir kuralı getirmenin zaten herhangi bir mantığı olamamak ile birlikte bu kişileri oyundan soğutmaktır sırf karşı tarafın oyuncusunu keyfi olarak oyunu oynatmamak mantıken oyun hakkını elinden almak demektir desteğe bu konuda talep oluşturulunca da alınan bu travmalar için yaralanma iksiri,liran kullanın denilmek ile birlikte travma seviyesi çoğunlukla iksir seviyelerini geçmektedir liranı da haftada 3 kez kullanabilecek olmamızdan dolayı bu önerisi de o kadar mantığa uygun görülmemektedir bu saldırıya uğrayan oyuncuya oynama denilmekten farkı olmamaktadır; ekstra olarak da ben 3 farklı magron bölgesinde saldırı yememe rağmen bizim ırktan bir kişi 9 seviye karşı ırka karşı ırk bölgesinde saldırı atacakken bölgede saldırılamaz diye uyarı almıştır biz kendi bölgemizde saldırı yiyebiliyorken karşı ırka kendi bölgesinde saldırı atılacakken böyle bir hata neden vardır kuralın zaten aşırı saçma olduğunu söylemek ile birlikte ırklar arasında da bu kuralda fark mı vardır ve ya bu saldırı atılabilecek bölgeler nerelerdir onlar açık yazılabilirse iyi olur artık kendi bölgemizde hayalet olarak dolaşmak zorunda kalıcaz diye anlıyorum
Madem böyle bir durum var , kurallar bize net belirtilmesi gerekiyor. Çünkü Zanaatçi' de durmak oldukça gurur kırıcı, neden biz kuralları kovalıyoruz veya bu şekilde öğreniyoruz?
Sorarım hangi bölgeler?
Biz üvey evlat mıyız ? Kendimi o kadar değersiz hissettim ki şu an? Bunu haketmiyoruz!

@Ain destek , ilgi , bilgi rica ederim.
Bilginize Sunarım.
(16-09-2023, Saat: 20:50)-Mr AKAY- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gerçekten yönetimin yaptığı bu konu çok kötü ve oyunu bırakma seviyesinde artık , 15 lerin 7 veya üstü savaşçılara saldırması ne demek ? nasıl bir mantık var ? inşallah yönetim bu keyif aldığımız oyunu daha zehir etmeden ki zehir olmaz çarpıya basar çıkarız, inşaallah bu kararlarından geri dönerler.
Meydana inip PVP'ye katılamıyorum. Meydanda saldırı, ayna, iki günlük yara ve elde var hüzün

Nasıl yapmamızı uygun görürsünüz?
Yaşama karşı çocuklaşırken ilerler yaşım....