(18-04-2023, Saat: 17:20)Adba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, Çok Sevgili Kıymetli Dostlarım;Güneş hanıma sonuna kadar katılıyorum savaş durumunda olmayan oyunu 1-2 saatlik keyif için oynayan veya ciddi emek veren her iki ırkta da çok fazla oyuncu var ve bu süreçte zarar gördüler, gördüm, gördük. Savaş ha bitti ha bitecek diye beklerken her gün savaş daha da alevleniyor daha da dallanıyor. Düşük seviyeli, düşük itibarlı oyuncuların ellerinden de bir şey gelmiyor. Hanlık liderlerinin uzlaşıp bu konuyu bireysel gururlar uğruna değil de ırkın ve oyunun bütünlüğü düşünülüp uzlaşmaya varılmalı. Savaşta olan herkesten ricamdır. Bu oyunu sevdiğimiz için oynuyor emek harcıyoruz. Zamanı geldiğinde insanlar oyundan soğuyup gemiyi terk ettiğinde ve artık ortak alanda kesecek adam bulamadığınızda mı savaşa son vereceksiniz?
Dwar oynamayı çok seviyoruz , emek, zaman ayırıp , yatırım yapıyoruz. Oyuna kısacık bir ara verdim döndüğümde bir baktım ki ; Ne Su altından geçebiliyorum ne Esir Kalesi ne de ortak başka bir alan olsun. Ben yokken bensiz mevzu olmuş![]()
Kim kimin değerli kalbini kırdı ? Bilmiyorum. Nerdeyse çoğunuzu tanıyorum , nerdeyse hepinizi çok seviyorum. Kim kimin kalbini kırdı bilmiyorum olsam da ben evde pilavı tutturmaya çalışıyordum.Benim gibi kavga sevmeyen , "Arkadaşım ben oyunumu oynamak istiyorum " diyen , Ramazan ayının sonunda cem-i cümle affedilecekken ( İnanmayanlar Kızmasın
) Biz neyin savaşında şehit veriyoruz?
Herkese soruyorum , hiç kimsenin haberi yok! Oyuna yeni karakter alıp gelenler oluyor , keşke satın almasaydım , bu oyun böyle mi diyor ? Bugün en çok üzüldüğüm konu bu oldu. Irk içinde yaşı çok genç olan agresif arkadaşlarım var , sanki Kronos Zeus'un evlatlarını yutmuş. " Savaşın , birlik olun , daha çok kaos , daha çok kaos ... Ne oluyor cidden ?
Kıssadan hisse ; Her iki ırkta sulh yanlısı arkadaşlarımız mutlaka olacaktır. İnsan arkadaşlar demesin bize onları uyarın , özür dilesinler yolumuza bakalım , sulh olsun diye. Mesele tam olarak sivrisineklerle olan savaşımıza döndü , kim ilk kanı akıttıysa çıkıp özür dilesin gibi. Ben inanmıyorum sizle uzlaşamayan insanlar ırk içi uzlaşabilsin!
Geçmişte böyle bir durum hatırlıyorum ismi lazım değil , ortak alanda saldırı atıp ırk olarak İnsan ırkının da tadını kaçıran bir grup . O zaman biz bir veya iki kişi konuşun , ırk olarak engelleyin dediğimiz zaman İnsan ırkı içerisindeki saygılı ve aklı selim insanlar baş edemediklerini iletmişlerdi.
Sonuç olarak ; Kavga istemeyen Magron arkadaşlarım bunu belirtsinler ; Ben kavga istemiyorum , kavga isteyenler kaosa , kana doysunlar. Sulha katkısı olmayan her iki ırktaki bireyler bireysel olarak gereken yapılsın. Çözüm isteyenler , daha iyi çözümü olanlar aşağıda saygı çerçevesinde fikrini belirtsin. Kurunun yanında yaşta yanmasın artık.
Sabrınız ve Saygılı çözüm odaklı yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Sevgiler
Bu forum konusu altında saygı çerçevesi içerisinde hanlık liderlerinin görüşlerini bildirmesini rica ederek Keyifli oyunlar dilerim. -Flaffy