Herkese selamlar , Konuyu tamamen eğlence amaçlı açtım. Sözde kendini İnsan ırkının en cesur üyesi gören , ırkının en iyisi ve savunucusu olarak gören bir kişinin yaptıklarına ben çok güldüm. Bunu foruma açayımda insanlar meslek kasarken , kesim yaparken bi yandan forumda dolaşıyorsa bakıp tebessüm etsinler diye düşündüm  
 Aslında tüm dövüşlerin videosu elimde mevcut güzel eğlenceli bir video yapacaktım arkaya güzel sesler montajlar vs vs . Lakin malum yaz hava sıcak saatlerce oturup videoyla uğraşamadım bu seferlik böyle olsun bi boş vaktimde güzel montajlanmış bir videoda yükleyebilirim  

Utanacağın şeyi yapmasaydın ya keşke raporlamaya uğraşmazdın :
Polemik amaçlı açılmış bir konu değil , konunun altına yorum atmamayı düşünüyorum polemiğe gitmesin diye. Sadece bu sıcakta video yüklemek yerine resim atayım dedim, konu silinmezse sevinirim

Aslında tüm dövüşlerin videosu elimde mevcut güzel eğlenceli bir video yapacaktım arkaya güzel sesler montajlar vs vs . Lakin malum yaz hava sıcak saatlerce oturup videoyla uğraşamadım bu seferlik böyle olsun bi boş vaktimde güzel montajlanmış bir videoda yükleyebilirim  

Utanacağın şeyi yapmasaydın ya keşke raporlamaya uğraşmazdın :

Polemik amaçlı açılmış bir konu değil , konunun altına yorum atmamayı düşünüyorum polemiğe gitmesin diye. Sadece bu sıcakta video yüklemek yerine resim atayım dedim, konu silinmezse sevinirim

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)