[quote='malta' pid='45309' dateline='1559983630']
adminlerim şu kaos olayları artık 2. aşamaya geçse :D cidden özledim o zamanları bu server da daha hiç geçmedi , hem eğlence çıkar oyunculara da
[/quote]
Seni üzmek istemem ama 2017 den beri gelicek diyorlar :D
öncelikle etkinlikte beklenilen ilgi varmı ? çünkü ne zaman kaos etkinliği başlasa 1. aşamanın daha çeyreğini bile görmeden bitiyor. (bu zamana kadar nasıl bir ilerleme oldu bilemem) hadi diyelim sunucunun güncel oyuncularının yarısı bu etkinlik için sürekli uğraşıyor diyelim. ama o zamanda drop şansı yada drop sayısı az çıkıyor. etkinliğin 2. hatta belki 3. aşamasına geçmek için sunucudaki nerdeyse herkesin uğraşması şart olan bi etkinlik. ama beklentiler tutmayınca olmuyor işte.
Ben de malta'ya katılıyorum. Oyundaki kişi sayısı seviyelerdeki yapılan işler belli...
Etkinliğin daha yarısı bile dolmuyor. Sözde yönetimaltın pul droplarını yükselttik demesine rahmen 268 kesimde 1 adet altın pul düşmesi kadar saçma bir şey yoktur herhalde. O bir kere olur demeyin :D 1 adet düşmez 5 adet düşer ama bu böyle devam edemez. Altın pul isteme sayısı aşırı fazla. Zaten çoğu kişi yapmıyor bile. O yüzden kaos olayına düzenleme getirilmeli derhal. Gün geçtikçe oyundan daha da fazla sıkılmaya başladık. Oyundaki eksiklikleri oyunculardan isteyip yapmaya çalışmalısınız !