26-12-2017, Saat: 18:37
(26-12-2017, Saat: 17:27)Jovos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Neden 50 fark var arasinda onu bilmek istiyorum.Yani oyuncular o kadar uğraşmişken iki ayinin arasinda ki 50 kar tanesi farki cok az.Yeti olayini yapan bir kişi rahatlikla alabiliyor 8 leveli diger etkinlerden kalan buyulu taneleri ekstradan cebine kaliyor.Diger etkinliklerden 50den fazla rahatlikla kazanilabilir kar tanesi.10 level ayida ise 250 belirtilmiş.Etkinliğin sadece yeti olayini yapsan digerleriyle ugrasmasan bile rahatlikla ayisi olmayan alabilir,ayisi olan ise yukseltebilirdi.Kısacasi olay yeti etkinliğinde bitiyormuş.Tamamlayan rahatina erdi.Yani 200 yapsan yukseltmeyi ne olur zaten 13 level madalyonu daha getirmemissin,buz ayisi mevcut olan karakterlerin hic biri 13 level ayi alamicakti zaten.10.seviye ye yukseltip diger kar taneleri ile magazadan alisverişini yapacakti.Keşke azcik daha oyuncu odakli yonetim sağlansa da hem siz hem biz kazansak.
200e düşürüverinde 10 level ayi alaverem beee :
akıl alır gibi değil normal de 200 olan binek neden 250 ben onu alırsam geriye hiçbir şey alamıyorum kar topu makinası dahil ki geç getirdikleri için zaten harcadım iade talep edicem önce ki attığım ticket kapatılana kadar büyük ihtimalle mağaza kapanacak delirmeme ramak kaldı

MY PRECIOUSSSS!