21-09-2017, Saat: 00:15
(Son Düzenleme: 21-09-2017, Saat: 00:20, Düzenleyen: Türk Hangman.)
MühendisBey [9] ve GRAYWOLF [8] kardeşlerimle Magiş'e giriyoruz. Düşürülen setler ortak aramızda pay edilecektir.
|
Magiş Hasılatı
|
|
21-09-2017, Saat: 00:15
(Son Düzenleme: 21-09-2017, Saat: 00:20, Düzenleyen: Türk Hangman.)
MühendisBey [9] ve GRAYWOLF [8] kardeşlerimle Magiş'e giriyoruz. Düşürülen setler ortak aramızda pay edilecektir.
21-09-2017, Saat: 00:22
21-09-2017, Saat: 21:36
Onaylıyorum
Saygılarımla GRAYWOLF
05-11-2017, Saat: 18:20
(21-09-2017, Saat: 00:15)Türk Hangman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MühendisBey [9] ve GRAYWOLF [8] kardeşlerimle Magiş'e giriyoruz. Düşürülen setler ortak aramızda pay edilecektir. Ortak pay edilecek sandığım hasılat, meğerse ortak pay edilmezmiş. Buraya da konuyu yanlış yazmışım ve yanlış yazılan konuyu da onaylamışlar. Ortak pay edilmesi konusunda ısrarımda da çok ayıp etmişim. Onun için çok ayıp etmemek için ve de bir daha kimseyi zorda bırakmamak için böyle bir takımla bir daha magişe girmiyorum. Yetkililere duyurulur...
05-11-2017, Saat: 20:24
(05-11-2017, Saat: 18:20)Türk Hangman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(21-09-2017, Saat: 00:15)Türk Hangman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MühendisBey [9] ve GRAYWOLF [8] kardeşlerimle Magiş'e giriyoruz. Düşürülen setler ortak aramızda pay edilecektir. Mademki ortak dağıltılmamıştır.. Üstündeki itemler değerleri ve şahsıma verilmesi ücretleri listeliyorum.. 1adet mermer set aldın = 350altın /2 = 175 altın borçlusun 1adet Malakit Set Aldın = 450 altın /2 = 225altın Borçlusun 1adet bitmek üzere olan Malakit Setın cantanda Mevcut 450/2 = 225 altın borçlusun.. Tamamlanmayan çift gümüş Setini tamaladım ondanda herhanbir ücret almadım... Toplamda minimum 625 altın ödemen gerekmektedir şahsıma... şuana kadar tek aldıgım şey.. tek gümüş settir (160altına satılmıstır ve pay verılmemiştir.. ) 160 altından alacagın 80 altın mevcuttur... Madem Eşitlikten bahsedıyoruz Üstteki Aldıgıın ıtemlerının parasının yarısını bize ödemelisin ve bende sana 80altın ücretini ödeyeyim hak geçmesin... Yetkililere duyurulur...
05-11-2017, Saat: 20:50
Aynen katılıyorum ortak pay edilecek sandığımız hasılatları üstüne giydi gerçekten pay edilmezmiş bunu anlamış olduk. Buraya da konuyu gerçekten yanlış açmış meğerse üstüme giycem ne çıkarsa yazması gerekiyormuş. Bizde onaylamışız. Üstüne giydikleri mühendis bey ve graywolf sayesinde demeyip bu şekilde burda insanlara konuşması gerçekten çok üzücü bir durum. Vefa borcunu bu şekilde ödeyeceğini beklemiyorduk.
https://dwar.gen.tr/artifact_info.php?ar...id=2252319 bu en basit örneği Düne kadar üstünde giyecek itemi olmayan Türk Hangman vefasını bu şekilde ödedi.Nede olsa üstünü dizdik. Bundan sonra da işin olmaz bizle, bizde girmeyiz zaten senle Yetkililere duyurulur... Saygılarımla GRAYWOLF
07-11-2017, Saat: 00:02
(Son Düzenleme: 07-11-2017, Saat: 00:27, Düzenleyen: Türk Hangman.)
(05-11-2017, Saat: 20:24)MühendisBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Magişe girerken bu fiyatları keşke söyleseydin senin kadar komik bir adam başka görmediğimi söylerdim. Varsa dediğiniz gibi alıcıları size bulun alıcısını satalım dedim. Konuşma loglarını adminlerin incelemesini talep edebiliriz. O fiyatlara ne item alırım ne de giyerim demiştim bu cümleyi o magiş konusu içerisinde belki 5 kezden fazla söylemişimdir. Madem para umuyordunuz da ne diye o kadar saydığın itemleri çıkarmaya devam ettiniz ?(05-11-2017, Saat: 18:20)Türk Hangman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ortak pay edilecek sandığım hasılat, meğerse ortak pay edilmezmiş. Buraya da konuyu yanlış yazmışım ve yanlış yazılan konuyu da onaylamışlar. Ortak pay edilmesi konusunda ısrarımda da çok ayıp etmişim. Onun için çok ayıp etmemek için ve de bir daha kimseyi zorda bırakmamak için böyle bir takımla bir daha magişe girmiyorum. Yanındaki iyi aile çocuğu da vefadan bahsetmiş. Önce onu doyuramadım zaten ki ardından da seni doyuramamışım bu belli oldu. Delikanlıysanız alın bakalım 2 niz birden benden o parayı da görelim. Çapınıza göre adamlık yaparsanız iyi olur benden size abi demeyim çünkü siz kardeş değilsiniz bir büyük nasihatı diyim. Bir alacak verecek işine girerseniz konuşma loglarının incelenmesini hatta o yönetimin içinde ki tek dürüst adam olan Gökbörü yü şahit gösterebilirim. Dediğiniz paralara item satın almam ve de o paralara o itemleri giymem dediğimin şahididir. MühendisBey sana verdiği pır kartları sayesinde gizemli kılıçları 300 e alıp 700 e sattın ya charın biraz düzeldiyse bana dua et. Kollu makina açıldığında borç verde bizde oynayalım diye yalvaran adamlar para ister olmuş. Alayınıza hodri meydan. Bakın o han bölünmesin diye hala mücadele etmişken ben nasıl bölüyorum sizi izleyin. (05-11-2017, Saat: 20:50)GRAYWOLF Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen katılıyorum ortak pay edilecek sandığımız hasılatları üstüne giydi gerçekten pay edilmezmiş bunu anlamış olduk. Buraya da konuyu gerçekten yanlış açmış meğerse üstüme giycem ne çıkarsa yazması gerekiyormuş. Bizde onaylamışız. Üstüne giydikleri mühendis bey ve graywolf sayesinde demeyip bu şekilde burda insanlara konuşması gerçekten çok üzücü bir durum. Vefa borcunu bu şekilde ödeyeceğini beklemiyorduk.Yazı yazıp vefadan bahsetme aracı olup ta item temin ettiysen bana o hediye linki onun karşılığıdır. Barbar üst dizliğini 150 altına almışken 4-5 gün önce sayende 185 altına barbar göğüslüğünü aldım. Vefa borcu aracı olmak mı ? Yoksa bana item mi bağışladın ? Tüm itemlerimi 4 levelde parayla aldım. Sayende hepsini piyasa değerinin üzerinde aldım. Bunu mu kastettin vefa borcu diye ? Vefadan dürüstlükten bahsedeceğine magronlarla anlaşıp da agudar bitiren baş illegal oyuncu halim sen mi bahsediyorsun vefadan ? Adaletten ? (05-11-2017, Saat: 20:24)MühendisBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Utanmaz herif o magişten aldığım 2 itemin dışında kendime 1 taş bile almadım. Kendi hisselerimi hep sana verdim. Bunuda sen söylediysen senin gözüne dizine dursun başka birşey demiyorum(05-11-2017, Saat: 18:20)Türk Hangman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ortak pay edilecek sandığım hasılat, meğerse ortak pay edilmezmiş. Buraya da konuyu yanlış yazmışım ve yanlış yazılan konuyu da onaylamışlar. Ortak pay edilmesi konusunda ısrarımda da çok ayıp etmişim. Onun için çok ayıp etmemek için ve de bir daha kimseyi zorda bırakmamak için böyle bir takımla bir daha magişe girmiyorum. (07-11-2017, Saat: 00:02)Türk Hangman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-11-2017, Saat: 20:24)MühendisBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mademki ortak dağıltılmamıştır.. Üstündeki itemler değerleri ve şahsıma verilmesi ücretleri listeliyorum..Magişe girerken bu fiyatları keşke söyleseydin senin kadar komik bir adam başka görmediğimi söylerdim. Varsa dediğiniz gibi alıcıları size bulun alıcısını satalım dedim. Konuşma loglarını adminlerin incelemesini talep edebiliriz. O fiyatlara ne item alırım ne de giyerim demiştim bu cümleyi o magiş konusu içerisinde belki 5 kezden fazla söylemişimdir. Madem para umuyordunuz da ne diye o kadar saydığın itemleri çıkarmaya devam ettiniz ? (05-11-2017, Saat: 20:50)GRAYWOLF Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen katılıyorum ortak pay edilecek sandığımız hasılatları üstüne giydi gerçekten pay edilmezmiş bunu anlamış olduk. Buraya da konuyu gerçekten yanlış açmış meğerse üstüme giycem ne çıkarsa yazması gerekiyormuş. Bizde onaylamışız. Üstüne giydikleri mühendis bey ve graywolf sayesinde demeyip bu şekilde burda insanlara konuşması gerçekten çok üzücü bir durum. Vefa borcunu bu şekilde ödeyeceğini beklemiyorduk. Hazineye koyduğum nesne ve paralarla seninde yanındakininde charını da satın alırdım ben önce hazineye benim koyduklarıma çöktüklerinizi bi ödeyin. Mühendis öğrecisi 10 muazzam yıkımımı gönder paran varsa
07-11-2017, Saat: 01:12
Bu komik değil gerçeklerdir. Para umuyormuşuz ya para ummuş olsaydık zaten şimdiye kadar sölerdik. Sen de iyi aile çocuğuymuşsun. Çapını tebrik ederiz. MühendisBeye yazmışsın sana verdiğim pır kartları sayesinde gizemli kılıçları 300 altına aldın 700 e sattın diyorsun bu ifitirayı atmaktan utanmıyor musun?
Bende canlı şahitiyim olayın bizden para istedi bende vermedim sende vermedin MühendisBey pır çekerek aldı o kılıçları ama nedense sana dert olmuş. Sana dua edecek bir durum yok yani. Kollu makinede borç verde oynayalım dediniz demişsin evet haklısın dedik ama hayrına vermedin geriye ödedik paranı. Sen vermesen bizim eşimiz dostumuz yoktu zaten kimse vermezdi Hodri meydanın hayırlı olsun buyur biz burdayız her zaman.Sana zorla şu itemi al diyen olmadı. Aracı olduğum itemlerde de piyasa fiyatının altından aldığın da oldu piyasa fiyatından da aldığın oldu. İftira atmaya devam edebilirsin. Server da herkes kimin ne olduğunu bilir ve tanır. Magmarlarla anlaşıp agudarları bitiren illegal oyuncu demişsin onunda başı sensin kusura bakmada şu agudarları yapalım bitirelim diyen sendin ve yaptığın anlaşma sonucu banınıda yedin bunu herkes biliyor. Hazineye koyduğum para ve nesnelerle MühendisBey ve Benim çarımı satın alırmış nerde o hazineye koydukların bu yalanı bare atma ne koydun hazineye ![]() Sen hanlığı sömürüp milletten 1 a'dan göz alıpta hayran taktın. Dur yalan olmasın bi kısmını taaktın diyelim. Bu olayıda herkes bilir ve o zamanlarda göz 2-2.5 altın piyasa iken bunu yaptın ve gerekli incelemeye aldılar piyasanın bu kadar altında alamazsın diye forumlarını da güncelletiler. Bence daha fazla iftira ve yalanlarla bizleri kötü göstermeye çalışma herkes kimin ne olduğunu biliyor bu oyunda Saygılarımla GRAYWOLF
07-11-2017, Saat: 01:30
(07-11-2017, Saat: 01:12)GRAYWOLF Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu komik değil gerçeklerdir. Para umuyormuşuz ya para ummuş olsaydık zaten şimdiye kadar sölerdik. Sen de iyi aile çocuğuymuşsun. Çapını tebrik ederiz. MühendisBeye yazmışsın sana verdiğim pır kartları sayesinde gizemli kılıçları 300 altına aldın 700 e sattın diyorsun bu ifitirayı atmaktan utanmıyor musun?Oyun kuralları çerçevesinde seninle oynayalım Halim. 1 altından göz aldım mavi item karşılığı 2 ay sonraya ödeyeceği milletin kendi rızasıyla kabul ettiği anlaşmalarla yaptım. Yanındaki mühendis öğrencisi de o zamanlar abi bana 200 altın ver 175 göz olarak ödeyim dedi ve ödedi 25 göz indirim yaptık yani. Bak gördün mü ? yanındaki kendiliğinden istedi ve de ödedi. Ben mi dedim sana para vereyim diye ? Hayır seninde abi abi diyip borç ver dediğin gibi yanındaki mühendis öğrencisi de dedi ve aldı. Sen Necati Çıplak ın kankasısın. Bu oyunda illegal anlaşmayı siz yaptınız. Geçmişe dönük yiyorsa incelenmesini iste charının ? De ki adminlere... Sayın adminlerim benim agudar yaptığım zamanlarda charım incelensin talep ediyorum de bakalım ne oluyor ? Necati çıplak ile kaç dövüş verip kaç dövüş aldınız neden hep Necati kankanla arenalara girdiniz bunu sen anlatırsın sonra... Necati ile senin olduğun yerde benim ban almam normaldir zaten. Banımın yanlışlık olduğunu söyleyip cezamı kaldırdıklarını bilmiyormusun ? Bak orda da adminler şahit : ünkü ben ban yiyince ceza ödeyip açtırmamıştım. Madem temizsin dürüstsün gel ispatlatalım. 1 altından göz alırken anşalmam bozuldu sebebi de % 75 inden düşük değerde anlaşmış olmam. Muhafızlar 1,15 den sayarsanız düzelir demişlerdi de ben 1,20 den sayarak düzelttim anlaşmalarımı. % 75 , 1,15 ise % 100 ü 1,53 eder piyasası da mühendis olmuşsun da hesaptan anlamıyorsun. Bak kaydım duruyor forumda. Seni okutan matematik hocasının kulaklarını çınlatayım seni sınıfta nasıl geçirmiş ? : u konuda da iftiracı olduğun belli olduktan sonra Hazineye bir bakarsa birileri para çekipte ödemediğin, muazzam yıkım madalyonları alıpta yerine de koymadığın parasınıda ödemediğin vs vs hepsini görürsün. Haaa bugünden sonra ödemeye kalkarsan kalleşlik etmiş olursun kayıtlar silinmez durur her isteyende incelerŞimdi gelelim sana... Bu oyunu ikimiz oynayacağız belli oldu hayırlı olsun ... |
|
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| ortak magiş set | Maliketh | 1 | 819 |
19-01-2022, Saat: 16:45 Son Yorum: TuRBo |
|
| Magiş Ortak Set | Blackbird | 7 | 2,154 |
30-06-2021, Saat: 21:46 Son Yorum: Karayel |
|
| ORTAK MAGİŞ SET | Ashp3x | 1 | 1,401 |
06-05-2021, Saat: 18:35 Son Yorum: Xeizhe |