Her talaar sonu bölgeye ışınlayınca f5 atmadan yukardakı dövüş alanları butonu çalışmıyor ben yenıleyıp sıraya gırene kadar sıra kaçıyor efektler heba oluyor
Bu mesajı 2 üye Oyladı Teşekkür Edilen Yazar > ISMET 2 üye Oyladı Teşekkür Edilen Yazar > ISMET • -BraveHearT-, Pehlivan
(24-01-2018, Saat: 16:48)PANZER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her talaar sonu bölgeye ışınlayınca f5 atmadan yukardakı dövüş alanları butonu çalışmıyor ben yenıleyıp sıraya gırene kadar sıra kaçıyor efektler heba oluyor
ben bu sorunu f5 ile çözüyorum bazen sizin gibi bende tıklayamıom sekmeler calısmıo tıklanmıo gg oluyoruz
(24-01-2018, Saat: 16:48)PANZER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her talaar sonu bölgeye ışınlayınca f5 atmadan yukardakı dövüş alanları butonu çalışmıyor ben yenıleyıp sıraya gırene kadar sıra kaçıyor efektler heba oluyor
Bana özgü bir şey sanıyordum konuyu açmanız çok isabetli olmuş, teşekkür ederim şahsım adına. Hepsinde olmuyor bana ama çoğunda var. Sayın adminlerimiz çözebilirlerse problemi beni de aşırı rahatsız ediyor savaş alanlarından ayrılınca.
Haksız davamda ''zirve'' olmaktansa, haklı davamda ''zerre'' olmayı tercih ederim.
Bu mesajı 1 Üye Oyladı Teşekkür Edilen Yazar > Pehlivan 1 Üye Oyladı Teşekkür Edilen Yazar > Pehlivan • ISMET
19. savaştan sonra son savaşa girmiyorum ben. talaar sekmesini açıp sürekli sıraya gir dersen kaçmıyor. 1 dövüş için 5 6 efektiş çöpe atmamaktan yanayım.