(26-11-2023, Saat: 21:23)-JayaLVarrez- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: comandante 150 altın alındı
Merhabalar, yapılan anlaşmanın kurallara uygun görülmesi için tarafların sözleşmeyi onaylaması gerekmektedir. İnceleme sağlanırken bu faktör önemli bir rol oynamaktadır bu konuda daha dikkatli olunuz.
(02-12-2023, Saat: 06:57)Exorcism Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(26-11-2023, Saat: 21:23)-JayaLVarrez- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: comandante 150 altın alındı
Merhabalar, yapılan anlaşmanın kurallara uygun görülmesi için tarafların sözleşmeyi onaylaması gerekmektedir. İnceleme sağlanırken bu faktör önemli bir rol oynamaktadır bu konuda daha dikkatli olunuz.
Onaylıyorum (ş yüzünden giremedim kusura bakmayın arkadaşı mağdur ettiğim için özür dilerim )
(05-12-2023, Saat: 21:32)COMANDANTE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-12-2023, Saat: 06:57)Exorcism Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar, yapılan anlaşmanın kurallara uygun görülmesi için tarafların sözleşmeyi onaylaması gerekmektedir. İnceleme sağlanırken bu faktör önemli bir rol oynamaktadır bu konuda daha dikkatli olunuz.
Onaylıyorum (ş yüzünden giremedim kusura bakmayın arkadaşı mağdur ettiğim için özür dilerim )