Uzun Yolculuk görevini tamamlayanlar için uygun.[/url]

Selamları için şeytan çıkarma , sadık dostum! Yine benim için çok zor bir zaman ve sen karşımdasın.

Teşekkürler savaşçı! Bir baba olarak benim kalbim kırıldı ve sadece bu trajediye kayıtsız olmayan bir başkasının da olduğu düşüncesi beni ziyadesi ile memnun etti. Fakat aynı zamanda aklıselim bir komutan olmalı ve kararlar vermeliyim. Şu an Yüce Erifarius ile daha ileri adımlar atmaya yönelik bir planı tartışıyoruz. Her türlü maliyette alayın canlanmasını önlemenin gerekli olduğu son derece açıktır. Fakat bu küçük kayıplarla başa çıkmak için tam olarak nasıl yapılmalı ?! Şimdi dünyamızın tüm büyük savaşçıları için elçilere gönderdim, böylece acilen askeri konseyin toplantısına gelebilsinlerdi.

Kesinlikle haklısın! Harekete geçmeliyiz! Ve sevgili kızımı kurtarmak misyonuyla sana gururla güveneceğim. Zaten sadakatinizi bir kereden fazla kanıtlayabildiniz, becerikliliğinizi kanıtladınız, kendinizi en iyi yönden kanıtladınız. Birinin bu role senden daha iyi yaklaşması pek mümkün değil! Savaşçı, umarım sahip olduğum en değerli şeyi emanet edersem, sana olan güvenimin derecesini anlarsın. Yalvarırım çocuğumu kurtarmak için mümkün olan her şeyi yap!

O zaman bir eylem planı geliştirmeliyiz! Eğer Orlufiya'yı Kaos'un pençesinden kurtarmayı kendimiz bilmiyorsak, o zaman daha akıllı ve ağır birine sormamız gerekir. Bilgeler ve yaşlılar da bilmezler, o zaman ejderha olan Erifarius'u ziyaret etmenin zamanı gelmiştir. Acele edin savaşçı, büyük ejderhanın sorunun cevabını bildiğinden eminim!
Amacınız :
Yaylalara gidin ve Erifarius ile Orluphia'nın kurtuluşu hakkında konuşun.
"Orlufya için şeytan çıkarma" görevi sizin için başladı. İyi şanslar!

Sizi neden savaşçı benim mesleğe yönlendirdi?
* Büyük ejderha kaşını hoşnutsuzlukla büyüttü. *
Bana söyleyin, ne kadar önemli ve acil meselelerim olduğunu size açıklamayın.

Öyleyse belki de neyin yolunda olduğunu söyledin?

Evet, gerçekten şaka değil! Ancak bir çıkış yolu şüphe yok - tehdidin kaynağı imha edilmeli!

Savaşçı! Duygularınızın ve öfkenizin haklı olduğunu anlıyorum, ama dünya savaşta, Kaos konumunu güçlendiriyor ve duygulara teslim edersek, dünyamız yok olacak. Ne yazık ki, bu fedakarlık zorunluluğu var ve onu tüm dünyayı kurtarmak adına getirmek zorunda kalacağız!

Benim için böyle bir görev için çok korkuyorum. Ama bana öyle geliyor ki, kimin bilgeliği ve farkına sahip olduğunu biliyorum ve size anlaşılır bir cevap vereceğim. Sadece hanımım Sheare'ye bu güç ve güç verildi! Yani, savaşçı, ... şimdi bizim yoludur
* Aniden, ejderha uzakta gözlerini çevirdi ve kaşlarını çattı. *
Ve o?!

Savaşçı, ziyaretimizi Sheare'ye ertelemek gerekli. Bir göz atın - burada büyük bir Kaos ordusu geliyor! Ve bize doğru gidiyorlar! Bir şey mutlu - pis Kaos ciddi şekilde korkuyor ve böylesine büyük bir kopma gönderirsek içimizde gerçek bir tehdit görüyor. Ancak, mantık yürütmenin zamanı değil gibi görünüyor! Savaşmak için!
Hedefiniz :
Erifarius'un Kaos ordusu ile savaşmasına yardım edin.
UyarrMO tarafından saldırıya uğradın [14].
"Kaetanna Saldırısı" savaşı başladı.
Ejderle konuşmanız, Sessizlik Platosu'ndan görünen ve hemen size saldıran UyarrMO liderliğindeki bir silahlı adamlar tarafından kesildi.
kavga
Ejderhanın Kaos ordusuyla baş etmesine yardım ettin. Yeniden canlanma abartması hakkında sohbete dönme zamanı.

Ve bu sensin, ortağım! Bu sıcağı kestikten sonra sizi iyi bir sağlık içinde görmek çok güzel! Ve sen, gerçek bir kahraman çıkıyor! Şaka yok, bir sürü bekar kaosuyla Kaos dağıtıldı!

Ah! Biliyorum! Acele et Sheare. Yine, aferin, bu, konuşmacıların konuşmalarının cazibesine kapılmadı, ancak olayı unutmadı. Sheara’nın cennetteki evine bensiz gidemezsin, o yüzden arkanı dön ve uç!
Amacınız :
Erifarius ile Ghostly mesafesine ulaştığınızda, Sheaup ile Orluphia'nın kurtarılması hakkında konuşun.
Dev kanatları çırpan görkemli ejderha, anında yukarı doğru yükseldi ve biniciyi, Sheara'nın sahibi olan Ghostly Distance'a taşıdı.

* Ejderha seni Ghostly mesafesinin diyarına indirir sokmaz, hemen konukları karşılamak için saraydan çıkan güzel Sheara'yı hemen gördün
. Ve sen beyaz ejder Erifarius! Uçuş nasıldı diye sormayacağım, biraz zamanın var. Peki ne oldu?

Yine ... Bakıyorum , asi ruhu sakinleşmeyecek ...

Bekle, bir savaşçı, Orluphia'nın bununla hiçbir ilgisi yok. Uzun zaman önce, Raskuria dünyamızı çoktan ziyaret etmişti, görünüşü, Faeo ordusunun muazzam kayıplara uğradığı bir dizi savaşa yol açtı. Ancak Crackman yenildi.

* Sheara, anladığın gibi sana bir bakış attı - daha fazla yorum ve soru yok! *
Rasher’in gücü o kadar iyi bir savaşçı ki, kelimenin tam anlamıyla yok etmesi mümkün değildi. Kabarık Okyanusu'nun en derin havzasında, kalın siyah suların altında yakalandı ve hapsedildi. En azından dolaylı olarak Rarkirit'lerin varlığını hatırlatan tüm bilgiler ihtiyatla imha edildi ve yirmi dört saatlik bir gardiyan, en uğursuz ine - Flaundins'in sualtı sakinlerine verildi.

Hayır, savaşçı, kimse onu özlememiş. Koşullar, Rascritus'un kendinize sözde kaçışını gerçekleştirmede güçlü bir eser çıkardığınızda, Son Bakım mantosu: Sonuçta, kendi yardımlarıyla, uygun bir töreni gerçekleştiren genç bir bakirenin vücudunda yeniden doğma fırsatı buldu. Ve şimdi, pratikte bunu başardığında, o ve Damirus’un kızı kırılmaz bir iplikle birbirine bağlandı ...

Kimse seni suçlamıyor savaşçı, elinden gelenin en iyisini yaptın. Ama şimdi tek bir çıkış yolumuz var - Orlufiyu'yu esir yapan ve korkunç bir canavara yeni bir hayat veren cadı bağlantısını kesmek.

Bence savaşçı, gizemli ve bilinmeyen sualtı dünyasına seyahat etmelisin. Şaşırdığını görüyorum, çünkü hiçbir insan denizin dibine inemedi çünkü su altında nasıl nefes alacağını bilmiyorsun. Ama bu tek çıkış yolu. Tam olarak nasıl yapacağınızı ve hiç yapıp yapmayacağınızı bilmiyorum, ancak tavsiyelerde bulunabileceğim tek şey bu.

Ama unutma, savaşçı, acele etmelisin! Çok fazla tehdit bu aşağılık yarı tanrı! Uzak geçmişin olaylarını tekrar etmesine ve zaten yaralanmış dünyamızı kaosun içine çekmesine izin veremeyiz! Çilenizi bir şekilde hafifletmek için, size küçük pembe bir ejderha vereceğim. Onu al ve renginin seni utandırmasına izin verme, inan bana, zor bir anda sana yardım edebilecek ve bir anda seni dünyamızın en önemli savaşçılarının şu anda askeri tavsiye için toplandıkları kareye götürecek.
* Sheara yüksek sesle ellerini çırptı ve tam o anda size sadık bir bakışla bakan ve hemen sırt çantanıza tırmanan sevimli bir [url=http://w1.dwar.ru/artifact_info.php?artikul_id=5054]pembe ejderha gördünüz . *
Amacınız :
Sheara'dan alınan bilgileri, Merkez Meydandaki Elder Baguron himayesinde düzenlenen savaş konseyinde tartışın.
Leydi Sheara'nın yaratılışı pembe ejderhaya neredeyse dokundun, saniyeler içinde seni kıtanın başkentinin merkez meydanına getirdi.

* Meydanda, Yaşlı Baguron, Tenis Mekden, Fanatik Acı Bogatyr Gerasim ve tabii ki Damirus içeren askeri konseyin tüm hızıyla döndüğünü görüyorsunuz. Fakat görünüşünüzle sesler azaldı ve size atılan sorgulayıcı bakışlar altında, bu savaşçılara büyük Sheara'nın ayrık sözlerini anlatmak zorunda olduğunuzu fark ettiniz. * Bu
arada, siz bir savaşçısınız! Anladığım kadarıyla Erifarius ile konuştun. Öyleyse bize büyük beyaz ejderhanın sana neler tavsiye ettiğini söyle.

Bu yüzden bize ağzının en akıllıca konuştuğunu söyle.

Bogatyr Gerasim: Nnnn, hayır, buna katılmıyorum! Biz balık değiliz!

Fanatik Acı: Ne tür bir karamsarlık, Gerasim ?! Kimse seni suyun altına göndermeyecek! Boğulan bir adamdan ne hissettiğimizi, ancak o zaman karkasını karıştırırsın! Daha çok ilgileniyorum: Bu sualtı yolculuğu bize ne getirecek?

Elder Baguron: Öyleyse yapacağız! Büyük Sheara bize bir şans verdi ve onu kullanmak zorundayız! Her ne kadar açıkçası, kesinlikle nasıl yapılacağını anlamıyorum.

Bogatyr Gerasim: Evet, Bay G, size söylüyorum, Bay G-tehlikesi D-D!

Decier Mekden: "Gerekli" dediler, gerekli olduğunu söylüyor! Ama su altında üç dakikadan fazla dayanamayacağım ...

Voevoda Damirus: Bir dakika bekle, savaş, ayık olma. Hafızam bana bir zamanlar bilim adamlarımızın su altında hareket etmemizi ve nefes almamızı sağlayan özel bir zırh geliştirdiğini söylüyor. Fakat zırhı test ederken bir şeyler ters gitti, test cihazı boğuldu ve gelişim durdu. Buna öncülük ettiğim şey: belki de onlara devam etmenin zamanı gelmiştir? Şey, deney başarısız oldu, ancak bu pes etmek için bir neden değil!

Voyvoda Damirus: Her şeyi sakladım. Neye ihtiyacı olduğunu biliyormuş gibi. Onları sana vereceğim, savaşçı, ve bir bilim insanına gideceksin, ve bu bilge olanların planlarını iyice incelemesine ve seleflerinin hatasının ne olduğunu bize söylemesine izin ver. Sonuçta, bilim öne çıktı, belki de bu fikir şimdi her zamankinden daha kolay hayata geçiriliyor.

Voyvoda Damirus: Bu zamanda insanları birleştireceğiz ve Orluphia'nın bulunduğu kuleyi yakalamak için tam ölçekli bir operasyon hazırlayacağız. Ve su altı dünyası ile planın başarısız olursa, ordu yok etmeye hazır olacak ... Hm ... En kötüsünü düşünmek istemiyorum, ama yine de, talihsiz kızı ve vücudunu bu kadar belirsizce kullanan yarı tanrı Kaos'u yok etmek zorunda kalacağız!

Oh, bu arada ... Mucize bir zırh elde etmeyi başarırsan, o zaman Sorena'nın Deniz Kızı'na geri dönsen iyi olur, çünkü o bir deniz sakinidir, su altı dünyasının bilgeliğinin tüm inceliklerini bilmeli. Belki de harekete göre değilse de en azından tavsiyelerde bulunur. Tamam, git, Tanrı seni korusun!
Amacınız :
Temyiz Tepeleri'ndeki Magister Globius'a git ve eski planlara göre su altı zırhı oluşturma hakkında konuş.
Alınan: Sualtı zırh 1 adet çizimleri .

Oh-oh! Konuklarım var! Şanlı savaşçıya hoş geldiniz!

Bu kadar önemli insanlara faydalı olmaktan mutluluk duyarım! Görevim nedir

Yani tamamen fantastik zırh geliştirme görevinden emanet olduğumu söylemek ister misin?

Bu harika! Bir bomba olacak! Bu zırh bana dünya şöhretini getirecek, şeref, adım tarihe geçecek!

Evet, onları görmek için sabırsızlanıyorum!
* Efendimiz ellerinizden kağıt alıp çalışmaya başlar ve varlığınızı tamamen unutur. *
So-so ... Vay! Ve burada bariz bir boşluk var, çünkü kimse yok ... Bu çok zekice! Ne kadar iyi bir adam! Yazık, işe yaramadı ... Her ne kadar ... Neden üzücü. Ama şimdi çıkıyor ...

Eh? Ne? Evet, her şey yolunda, savaşçı! Kafamı su altı zırhı üzerinde çalışan büyük bilim adamlarının önüne koymak istiyorum. Tasarım oldukça modern, elbette bazı kusurlar var, ama her şey tamir edilebilir. Ama ne harika bir adam! Sadece bir kişinin su altında uzun süre zorlanmadan nefes almasını sağlayan branş filtre filtre valfı hakkında orijinal fikire değer! Bu harika!

Warrior, amatör olarak tartışıyorsun! Bilimde harika bir fikir çok sayıda önemli keşiflere yol açabilir! Bizim durumumuzda hata, zırhın bileşen parçaları arasında yanlış altlıklardı. Geliştiriciler Iguraon cildini contalar için bir malzeme olarak kullandılar ve bence su altı kullanımı için yeterince güçlü ve elastik değiller. Deri çok hızlı aşınmış ve bir sızıntıya neden olmuş.

Hiç de değil, Iguraon’un derisinin Gurrald Korr’un sümüğüne batırılması gerektiğine inanıyorum ve sonra sahip olmadığı gücü ve esnekliği bulacak. Neredeyse eminim ki başarının sırrı tam da bu nüansta yatar!

Harika düşünce! Bu tam olarak ne yapacağız! Bak, savaşçı, su altı zırhı oluşturmak için, şunlara ihtiyacın olacak: 4 Iguraon ten, 4 Gurrald Korr balçık, 7 Raghtihron cilt, 7 kabarcıklı metal ve Zhabrosli. İhtiyacınız olan her şeyi aldıktan sonra, tüm esnafı almanız gerekecek, böylece zırhın bir test kopyası oluşturuldu. Her şeyi tartıştığımız gibi.Sana iyi şanslar savaşçı!
Amacınız :
Gill, Iguraon’un derisi (4 adet), Gurrald Korr’un sümüğü (4 adet), Raghtihron’un derisi (7 adet), Bubble metal (7 adet).

zırhı, savaşçı, konuk olacak! Bana göre, siparişlerin sırası biraz, böylece oturabiliriz, sohbet edebilir ve şarap dairelerinin buharını atlayalım.

Her zaman yardım etmek mutlu! Ne iş yapıyorum

Vay! Olgunlaşmamış sorumluluk, bir, bir savaşçı? Şey, hiçbir şey, önce ben değil. Bana kağıtlarını ver, çalışacağız!
* Ostap uzun bir süredir tüm materyalleri inceliyordu, sonra karanlık bir alnına sahipti. Sonra sizin tarafınızdan getirilen araçları ve tüm kaynakları alır ve zırh oluşturmaya başlar. Birkaç saat sonra, ilk denizaltı vakası hazırdı. * Çok

Bir bilim adamı bu zamanı hesaplamadıysa, o zaman hiçbir başarısızlık olmamalıdır. Her şeyi yaptım, açık bir şekilde diyagram ve kayıtları takip ettim. Öylesine uzağa götürüldüm ki, ışığın içindeki her şeyi unutmuştum: Varlığınız hakkında, açlığınız, susuzluğunuz hakkında! O kadar çok çalışmayı seviyorum ki sizi tamamen ve tamamen baştan çıkartıyor! Hadi savaşçı, elini sıkacağım! Dünyamıza fayda sağlamak ve ayrıca bu kadar ilginç bir çalışma yapmak benim için zevk vericiydi. Bakmana gerek var.Affet ve seni kutsa!
Amacınız :
Lider Damyrus'un önerdiği gibi Lumirya Şelalesi'ne giden Sorene Rus'a gidin ve Faundins'in sualtı krallığına nasıl ulaşacağınızı öğrenmek için.
Alanlar :
Sualtı Yelkenli
Denizaltı Taytı
Sualtı Omuz
Sualtı Takımları
Sualtı Başlıkları
Sualtı Kancaları
Denizaltı Posta
Alınan: Sualtı kask 1 adet, Sualtı Tozluk 1 adet, Sualtı önlük 1 adet, Sualtı botları 1 adet, Sualtı Omuzlar 1 adet, Sualtı Eldivenler 1 adet, Sualtı Posta 1 adet. Yakalanan: Iguraona Deri 4 adet, Zabrosli 1 adet, Deri Ragtikhrona 7 adet, Bubble Metall 7 adet, Denizaltı zırhı 1 adet, Balçık Gurrald Korra 4 adet.

Erdemli savaşçı , dikkatsizce yalnız su sakinlerini onurlandırdı mı ?! Yoksa daha yeni mi kayboldun?

Oh, savaşçı! Can sıkıntısı ölümcül! Takma adlar ve maceralar, takma adlar. Böyle hissediyorum, ve ben zachachnu zdes ...

Oh tanrım! TIXO! Fleundins'i nasıl bildin?

Bu mümkün değil! Bu konunun ele alındığını anlamadıysanız, tartışılmıyor ve kötü olmamalısınız!

Güvenlik nedeniyle savaşçı, Flaundins'in bulunduğu yerden daha fazla değildir ve hiç kimse özel bir muska olmadan onlara bir yol bulamaz. Sadece seçilmiş sualtı sakinlerinde böyle muskalar var ve onlardan biri olduğum için gurur duyuyorum.

Sana olan tüm iyilik tavrımla savaşçı, yapamam. Yemin ettim ve kırdıktan sonra kendimi uyandırırdım, artık güvenmeyeceğim! Bu taina kasaetsya sadece sualtı sakinleri ve şahsen buna ithaf edersem çok daha fazlasını alacaksınız!

Sheara? Şey, bilmiyorum ... düşünmem gerek. Oh, nasıl karar vermeyi sevmiyorum! Burada hatırlıyorum, çocuklukta iki veya daha fazla sevdim ...

Oh, savaşçı, teslim ettik, ne korkuttu! Xaosa'dan korkmuyorum! Denizin derinliklerinde saklanacağım, sadece ben ve gördüm!

Ne? Ve sen ordasın! Bataklık kurbağaları hakkında saçma sapan konuşamıyorum! Onlar benim akrabalarım! Ve onların kaderi kayıtsız olmaktan uzak! Yapabilirim, geceleri uyumam, her zaman acı çekerim ve sen ve özel yaratıkların kutsal oğulları yok et!

* Sorena naxmurila kaşları ve nervno xlopaya xvostom ise derin zadumalas Vode üzerinde. *
Ladno! Bataklık kurbağalarının kurtarılması için katılıyorum! Ama asilzade en az bir düzine kadar tasarruf etmelisin! Sadece bu şartlarda, size yardım etmeyi kabul ediyorum.

Bakalım ... Gitmelisin ve beni aldatma!
Amacınız :
Bataklık kurbağalarını (12 adet) elde edin ve bunları Lumirya Şelalesi'ndeki Soryena nehrine geri götürün.

, A, yine sensin! Güvenlik operasyonu olarak başarılı oldunuz mu? İşte diğer değerli bataklık ampulleriniz, on iki parçayı paten! Hayır, işe yaramayacak! Önce çadırı bilmeme izin ver, sonra da senden cehenneme gideceğim! Teşekkürler iyi adam Anlaşmamızın şartlarına sadık kalacağım. Öyleyse, muska ver. Git ve dünyamızı kurtar! * Corena Eğer nevzrachnuyu gizmo kotoraya şöyle protyagivaet ve VAC vladeniya flaundinov * içinde götürecektir. Amacınız : poickax RackriuTsu size şöyle pomozhet podvodnoe tsarctvo ve naydite tam flaundina içinde otpravtec Icpolzuya muska, rucalki gelen poluchenny.

Alınan: Muska "Taina derinlikleri" 1 adet. Yakalandı: Marsh Toad 12 adet.
Muska sadece step yerlerinde kullanılabilir.
gösteri

Muska kullan

Geçişler:

Burada kıyafetleri değiştirmelisin (ağırlıksız ağırlık, fakat çıkardığın şeyler yer kaplar, önceden yeterince düşünürler, böylece serbest yerler olsun) ve montajı geri çekersin .
takım elbise
bir hayvan

, Dur, bir yabancı! Siz, bir insan nasıl bir pencerenin dibine inebildiniz ve hatta kendi sınırlamamızı kurabildiyseniz yanıtlayın.

Shearoy, sen diyorsun ki ... Khm ... Peki bunun için ne?

Savaşçı, tüm hayatım büyük göreve tabidir, yarı tanrı Haos için Sam Sheara tarafından seçildik ve sizi temin ederim ki şimdi hiçbir şey olmuyor.

Dolzhen?! İlginç ve ne yapmamı istiyorsun?

* Kova sana sabırsızca ve şüpheli bir şekilde baktı. *
Hm ... Demek, tam burada, seni al ve her şeyi anlat, bir ruh gibi ... Bizim için casus değil misin? A?

Bak, işte geliyor! Sözüne inanmıyorum! Sheara senin hakkında hiçbir şey söylemedi! Bu yüzden mücadeleyi güvenceye alıyorum, hızlı bir şekilde senden kurtulacağım!
* Aniden, sırt çantanızda, tamamen unutmuş olduğunuz küçük bir pembe ejderha, Octo Protectius'u kelimelerinizin etkinliğine ikna etmeye başlar. NA vashix glazax pochteniem ve vnimaet kazhdomu fiş yolu ile nA drakonchika görünüyor basit bir hizmetçisi çetin Akvarius prevraschaetsya. *

Tak Lo zhe sam ... Moguschestvenny ve Veliky'in! !! Ona nasıl inanamıyorum! Evet, bir kez pembe bir drák, düşüncelerinizin tamamen iyi huylu olduğunu onayladığında, ben de size her türlü yardımı vermeyi kabul edeceğim.

Anlayın, savaşçı, şimdi zarar vermeden oradan geçemezsiniz ...

Sana inanıyorum, burada başka bir şey var. Anlaşmaya göre, Ayrımın güvenliğini sağlamak için tasarlanan ünlü Fonların ordusunda, ciddi çatışmalar yaşanıyor. Yıllarca, büyük bir misyonu yerine getirdiğimize, her birimizin hayatının ona bağlı olması gerektiğine inanıyoruz. Ancak durum değişti. Kurucuların birçoğu tecrit edilmek için kutsandı ve tüketme zamanlarında göründüğü gibi eski önemleri olan amaca hizmet etti. Halkımızın uzun süredir unutulduğuna, dünyaya Seferi ve kurtuluş adına normal yaşamı yücelten bir tür su altı dağında gideceğine inanıyorlar. Bu yaşam biçiminin en ateşli karşıtları, “tövbeye cevap verdim” programının katılımcılarıydı, Dağıtımın basılmasından itibaren 700 yıl sonra, devam etmesi ve programa devam etmesi için yeterli olmadığı konusunda ikna oldular.

Öfkeni boşanıyorum savaşçı. Hizmeti durdurma fikri, Faundins'in dayattığı güçlerin desteği meselesi değildi, tehlikenin tamamen içsel olduğuna ikna oldum. Ve ziyaretiniz bunun kesin bir onayıydı. Ama reshitelno nastroennaya fraktsiya ne uspokoilas ve predprinyala derzkie Shagi, bir imenno: podkupila samyx besprintsipnyx ve zhestokix obitateley sualtı mira, sharkidov ve Teper obedinennymi silami onlar mesajlar oxrany atakuyut, Daby dokazat pravdivost svoix predpolozheny ...

Korkunç hiçbir şeyin yıkılmasından sonraki yıkımın gerçekleşeceğine, İfade edildiklerinde İfade'nin serbest kalmayacağına ve insanların artık çocuklar için çocukları için hazırlıklı olmadığını anlayacağına inanılır. Bu şekilde, “Yeni Dalga”, sualtı dünyasında yaşayan ve birinin hayatını aptal bir hedefin hizmetine harcamaktan hiçbir anlam ifade etmeyeceğini kanıtlıyor. Ama durumun bizimle ne olduğunu biliyoruz!

Teper, savaşçı, kesinlikle seninle tek kişilik olduğumuzu görüyorum! Yardım edebilirsen sana minnettar kalacağım. Şimdi anlıyorsunuz ki, bu köpekbalığı teröristlerinin ilçesini temizlemesek de, Districter ile buluşmaktan bahsedemeyiz.

Bu kadar kesin olan talkileri duymak harika, savaşçı! Ancak unutmayın, rakip vas tehlikeli ve aldatıcı bir tane bekliyor! Bu nedenle, bu Gauldir'i size emanet ediyorum. Bu, özellikle su altı operasyonlarına yönelik halkımın bir başka savaş silahıdır. İnançtır ve doğru bize burada zaten çok sayıda tabloya hizmet eder, size yardımcı olacaktır.Gülümseme razit düşmanı, sıkıca ellerine sıkarak galdir! Vur sana!
Amacınız :
Raskau sualtı hapishanesine geçişi serbest bırakmak için sualtı dünyasında yaşayan 8 köpekbalığı getirin.
Nagrady :
Gauldir
Alınan: Gauldir 1 adet.
Pembe ejderhaya hitap edin
Sen, bir hayalet testeresi gibi görünen bir savaşçı mısın? Asla pembe kuruşlar buluşmadı mı?

Peki, bana dönüp nasılsın?

8 köpekbalığı öldürdükten sonra (diyaloglar olmadan), mevcut amaç değişiyor.
Sualtı hapishanesine geçişi savunan Sharkids'i öldürdün. AÇIKLAMA AKIMINA GÖNDERME ZAMANI
HEDEF : Sualtı Hapishanesine gidin ve keşfedilecek yarı tanrı Xaos'un bulunduğu yere bakın

* Hapishaneye girdiniz ve bakışlarınız, bölge çizgileri boyunca yer alan duvarların gücü ile sınırlandırılan devasa bir Kutsal Kitaptı . Obeliski oluşan koruyucu enerji dağılımı, yarı tanrının esaretten kopmasına izin vermez. *

* Bir noktada bir bakışta yükselttikten, korkunç canavar sessiz kalıyor ve konuğa hiç dikkat etmiyor. *

Yanıtın sessizlikti. Bir yarı tanrının taşınmaz bedeninde, bir yaşam uyarısı yoktu, çürümüş gibiydi. *

* Aniden pembe bir drák sırt çantasından ses çıkardı. *
Warrior, bence bağırmanın faydası yok ! Bu canavar büyük bir hater. Hapishanenin yedi yıl boyunca, o, keşiş, ellerini kurtardı ve daha sonra katip, yalnızca onları alabilmesi için onları beklemek için kapıyı kapattı, ancak gidebileceği uygun bir anı bekleyebilirdi.

bile düşünme! RaskriuTsu’yu gücünden mahrum etmeden önce! Ancak bu yüzden Orluphia ile bağlantısını koparabiliriz! Ama nasıl yapılır? ..

Buna rağmen ... bir fikrim var. Evet acıtıyor.

Bu, "Yaşamak" kod adı altında çok tehlikeli, çaresiz ve kışkırtıcı bir plandır! Bunun özü, kaosal paterni - Xaosa parçacıkları kullanarak korunan obeliski sisteminin eylemini geçici olarak durdurmaktır! Kaos yarı tanrıyı uyandıracak, uyandığında sokakların hareketlerinin zayıfladığını görünce özgürlüğe kaçmaya çalışacaklar! ..

Açtığımızda, yapmaya çalışacağız, onu tam olarak karşılayacağız ve uygun bir destek vereceğiz! .. Biz ?!

Tabii ki! İnşallah RaskuTsu'ya duyularına gelmesi için bir fırsat vermeden dileriz! Kaybetme hakkına sahip olmadığımız kesin bir savaş olacak. Canavar bizi mağlup ederse ve dışa doğru patlarsa, dünyamız biter! Bu nedenle, mümkün olan ve imkansız olan her şeyi yapmalıyız, ama onu yok etmeliyiz! Öyle görünmüyor musun? Unutma ki bu önceki güçlü Güç değil! Güçlerinin bir kısmını azar azar topladı ve onunla baş etmek için küçük bir tane bile şansımız olacak. Ama şimdi boşuna konuşmayacağız ve Kaos parçacıklarını almak için göndermeyeceğiz. Yolda!
Amacınız :
Xaos Saldırı Etkinliğine katılırken, Xaos Partikülünü elde edin ve Sualtı Hapishanesinin savunmasını zayıflatmak ve Güvenlik [16] 'yı kaçmaya teşvik etmek için obeliskovun 5 tanesini kullanın.
Parçacıkları, zindanın çevresi boyunca konumlandırılmış olan dikiz çubuklarından birine getirdiniz. Sanki birisi büyülü bir büyü söylemiş gibi yankıya dönüşen sessiz bir fısıltı vardı. Ve koruyucu dikilitaş koruyucu gücünü kaybetti. Yakalandı: 5 adet kaos parçacığı.
Parçacıkları, zindanın çevresi boyunca konumlandırılmış olan dikiz çubuklarından birine getirdiniz. Sanki birisi büyülü bir büyü söylemiş gibi yankıya dönüşen sessiz bir fısıltı vardı. Ve koruyucu dikilitaş koruyucu gücünü kaybetti. Yakalandı: 5 adet kaos parçacığı.
Abartı tarafından saldırıya uğradın [16]. 1325 xp
Dikilitaşların son sihirlerini kaybettikleri anda, savunma enerjisi devresi puslu bir sis gibi süzüldü ve dağıldı. Taşınmaz bir hapishanede 700 yıldan fazla zaman harcayan Abartı, uzun bir uykudan uyanmak için ağır göz kapaklarını yavaşça kaldırdı. Artık büyücülük gücüyle kısıtlanmayan yarı tanrı sana şimşek hızıyla koşuyordu ve onunla birlikte gardiyandan salınan Kaos pıhtıları karanlık efendisine hizmet etmeye zorluyor!
Birden savaş alanı aydınlık bir ışıkla aydınlandı ve inanılmaz bir başkalaşmaya tanık oldunuz. Gözünüzün önündeki küçük ejderha hızla büyümeye başladı ve olağanüstü pembe pulları parlaklığını koruyan gümüş rengi bir parlaklıkla kaplandı. Bir an sonra, Erifarius'un kendisi tüm büyüklüğü içinde göründü. Güçlü ejderha, sinsi Ünlem'le mücadeleye girmeye hazır ve Faeo dünyasının varlığına umut vermeyi sürdürdü.
Adı: Witcher saldırısının Elf Türü: grup savaşı Yer: Sualtı cezaevi
1. takım
2. takım
Abartı [16] 1325 bg
Kaos pıhtığı [7] 50 bg
kaos pıhtı [7] 50 bg
kaos pıhtı [7] 50 bg
kaos pıhtı [7] 50 bg
kaos pıhtı [7] 50 bg
kaos pıhtı [7] 50 bg
Cadı Elf [8] Erifarius [15]
2. takım
Abartı [16] 1325 bg
Kaos pıhtığı [7] 50 bg
kaos pıhtı [7] 50 bg
kaos pıhtı [7] 50 bg
kaos pıhtı [7] 50 bg
kaos pıhtı [7] 50 bg
kaos pıhtı [7] 50 bg
Cadı Elf [8] Erifarius [15]
Eziyetin Prangaları
Öfkeli ejderha , rakiplerin her birine Trepidation Prangaları uygular . Büyülü açıklanamaz korku, korkunç bir kanatlı yaratığın gözünde onları kaplar ve savaşın sonuna kadar düşmanları % 50 oranında zayıflatır . Zorlu bir büyü, savaşın başında sadece bir kez uygulanacak gücü gerektirir.
Öfkeli ejderha , rakiplerin her birine Trepidation Prangaları uygular . Büyülü açıklanamaz korku, korkunç bir kanatlı yaratığın gözünde onları kaplar ve savaşın sonuna kadar düşmanları % 50 oranında zayıflatır . Zorlu bir büyü, savaşın başında sadece bir kez uygulanacak gücü gerektirir.
Raskruitsa [16] adlı alt akım , kahramanın enerjisini kendisini toplayan ve zararlı kuvvete dönüştüren Demigod'agötürür. Dönüşüm tamamlandığında, karanlık enerji patlayacak.
Kaos Büyüsü - Niebulg Amt
, 4 saniyede bir 70 hasara neden oluyor
, 4 saniyede bir 70 hasara neden oluyor
2 numaralı girişimde:
* Bir sonraki adıma geçtiniz, heykele yaklaşırken, bir anda heykel paramparça oldu. Bir an için Rascriti’nin gözleri açık uçtu ve mağara tonozlarını öfkeli bir bakışla deldi. Hareketsiz olmak, p
Abartı tarafından saldırıya uğradın [16].
"Elf Witcher'a Saldırı" savaşı başladı.
Abartı tarafından öfkelenerek, Kaos'un serbest bıraktığı pıhtılarla çevrili, tüm gücünü ve öfkesini sana yöneltti. Bir kez daha, Büyük Ejderha, Kaos kölelerinin baskıcı gücüne dayanmaya hazır, sadık müttefiki haline geldi.
"Elf Büyücüsü" savaşı sona erdi.
Tavsiye edilen cep doldurma: 2 anti-kaos, konser, ömür, yükselteç (seçilecek güç / vamp / kan).
Savaşın başından itibaren, onlardan emilimin giderilmesi ve hızlı bir şekilde öldürülmesi için her pıhtıda bir kaos karşıtı kaydırma kullanılması gerekiyor. Aksi takdirde, Abartı, bu Pıhtıların yardımı ile hayatlarını tamamen dolduracaktır.
Aynı zamanda, kaos karşıtı bir tacizin bir yarı tanrıdan uzaklaştırılması için de faydalıdır.
Ölümün buzlu nefesini hissederek ve ölümcül bir sesle öfkelenen yakın bir ölümü öngörerek, düşmanlarına alçakgönüllü bakışlarını
yönlendirerek ölümcül bir ses çıkarır: Kazandığını mı düşünüyorsun? Ne yaptığını hayal bile edemezsin! Her şey daha yeni başlıyor! ...
Son darbe şiddetli devi vuruyor, yarı yarıya dalıyor ve cansız bir taşa dönüştürüyor.

Canlı mı mağlup oldunuz mu? Bu demek oluyor ki ... olamaz!
Yani, Rasher nötralize edildi ve tekrar güç kazanana kadar kendimizi hazırlamak için zamanımız var! Savaşçı, sadece cesaretine ve kahramanlığına hayran olabilirsin!Flaundinia'da her zaman beklerim olduğunu bilin! Ne de olsa, tüm halkımızın varlığı için suçluya özgürlük kazanmanıza izin verilmedi. Teşekkür ederim
Amacınız :
Arena'daki Vali Damirus'a dönün ve RazriuTsu'ya karşı kazandığınız zaferi rapor edin.

* Valiyi mükemmel bir ruh hali içinde buluyorsun, sadece bir mektup okumayı bitiriyordu. * Sana

Ah! Sizi karşıladığıma sevindim dostum! Sana şimdi söylediklerime inanmayacaksın! Sadece beş dakika önce, zigred posta bana bir mektup verdi! Ve harika, harika haberleri var!

Bir savaşçı tanıyorum! İşte sevgili kızım bana bir mektupta anlatmaya çalıştığı şey buydu! Sonunda kaotik canavarın mutsuz bedenine işkence yapmaktan vazgeçtiğini, ancak özgürlüğü kazandığı için eski hayatını yaşayamayacağını yazıyor! Ve şimdi, Bakhhash ve diğer sadık insanlarla bir araya gelen Orlufiy, Fay-Go adasında Kaos ataklarına karşı kalıcı bir savunma düzenlemeye ve organize etmeye karar verdi ve hatta Magmars ile bu amaç için bir bağlantı kurmayı düşünebilirsin! İç çekişmelerin ortak nedenimizle karşılaştırılamayacağını söylüyorlar - tek bir düşmanla mücadele!

Savaşçı, kızımın yeteneklerinden şüpheleniyor musun? Böylece Fay-Go'ya gidip onu şahsen ziyaret edebilirsin! Ve bize yaptığınız her şey için teşekkür ederim! En yüksek övgüyü hak ediyorsun!
Ödüller :
Deneyimin güçlü özü 7 adet.
Zayıf deneyimin özü 5 adet.
Alınan: Şehrinizin 700 itibarı, 50 Flaundin itibarı, Deneyimin 7 parçasının güçlü özü, Deneyimin zayıf 5 özü
===Rusçadan çevrilmiştir===
Billie Jean is not my lover