Olayda bir ana görev ve bir tekrarlanabilir görev bulunmaktadır. Bunları aşağıda anlatılan şekilde yapabilirsiniz.
[Haziran] Haziran Ruhu Aranıyor
Öncelikle şunu belirteyim eğer Kahin Bedelia'da bu isimde bir görev gözükmüyorsa alınmış görevler kısmınızı kontrol edin orada göreceksiniz. Geçelim göreve, Kahin Bedelia bize her Haziran ayında gelen gizemli bir ruhtan bahsediyor ve bu ruhu bulanları çok güzel hediyeler beklediğini söylüyor. İlk olarak ruhu bulmamız gerekiyor, ruh Feo'nun çeşitli bölgelerindeki evlerde veya gizli yerlerde (kısacası aşağıda belirttiğim bölgelerde tıklanabilir her yere tıklayın) Ruhun olabileceği bölgeler şunlar:
İnsan Bölgesi:
Klerve Kasabası: 09:00-11:59
Klerve Kasabası Civarı: 12:00-14:59
Bulima Kenti: 15:00-17:59
Rüzgar Toprakları: 18:00-20:59
Barmila Vilayeti: 21:00-23:59
Şehir Meydanı: 00:00-02:59
Grenfalt Geçidi: 03:00-05:59
Leny Sahili: 06:00-08:59
Magron Bölgesi:
Ateş Meydanı: 01:00-03:59
Debrag Kasabası: 04:00-06:59
Voyare Geçidi: 07:00-09:59
Tüten Kraterler: 10:00-12:59
Hayaller Çayırı: 13:00-15:59
Maentro Köyü: 16:00-18:59
Zyigolt Ormanı: 19:00-21:59
Mola: 22:00-00:59
Ruhu bulup konuşmaya başladığımızda hediyeleri verebileceğini fakat bunun için karşılık olarak EğreltiOtu Çiçeği getirmemizi istiyor. Bu çiçeği nasıl elde edeceğimizi öğrenmemiz içinde Kahin Bedelia'ya yönlendiriyor. Kahin Bedelia bizden çiçek için Hayalet Mantar, Küçük Hayat İksiri ve Ökse Otu getirmemizi istiyor. Hayalet Mantar'ı krets ininde bulabilirsiniz. (Kasapa son geçişteki bölgede bulunan mantarlara tıklayarak).
Bu 3 öğeyide elde ettikten sonra Kahin Bedelia'ya geri dönüyoruz. Bu sefer Kahin Bedelia bir iksir veriyor, bu iksiri Airgond Malikanesi, Işıldayan Orman Kenarı, Vahşi Orman gibi ve civarı bölgelerde kullanıp EğreltiOtu Çiçeği bulana kadar EğreltiOtu Yaprağı toplamaya başlıyoruz. (Eğer iksiri basmazsanız ne kadar toplasanızda EğreltiOtu Çiçeği çıkmayacaktır.) bulduktan sonra tekrar ruhu aramaya koyuluyoruz. Ruhu bulduğumuzda çiçeği veriyoruz ve ruh bize 3 adet sandık seçeneği sunuyor. Bundanlardan istediğimizi seçiyoruz daha sonra aldığımız sandığı kullandığımızda bir hata yazısı çıkacak işte o yazıda sandığın nerede açıldığına dair bilgiler saklı, örneğin Kral Magişten bahsediyorsa aklınıza Kraliçe Mezarlığı gelmeli. Sizde bu tarz ipucularla sandığınızın açılacağı yeri bulabilirsiniz. Eğer bulamazsanızda bu konu üzerinden oyundaki görevli MENTOR'lara mesaj atarak ulaşın, yardımcı olunacaktır. Ayrıca sandık seçtiğimiz kısımda boş sandığı seçme ihtimalimiz var eğer böyle bir durum olursa ruhu tekrar bulup ondan sandığınızı değiştirebilirsiniz.
Ödüllere gelince birden fazla sandık olduğundan ödüllerin farklı olabileceğini düşünüyorum ayrıca seviyenize göre ödüllerin büyüklüğüde artıcaktır. Örnek olarak;
EğreltiOtu Jetonu 25x, Harika Cam 146x, 5x Çeşitli hediye, Gökkuşağı taşları, Efril 10x.
Tekrarlanabilir Görev:
*Görevin yerini daha rahat bulabilmeniz için görev isminin yanına alacağınız karakterin ismini ve bölgesini yazacağım.
Airgond Malikanesi bölgesindeki Binici Arnika:
Görevin içeriği oldukça basit, Binici Arnika'ya 50 adet EğreltiOtu Yaprağı verdiğimizde bize ödül olarak 3 adet EğreltiOtu Jetonu veriyor.
*Görevde herhangi bir zaman sınırlaması yok, istediğiniz zaman tekrar alıp yapabilirsiniz.
EğreltiOtu Jetonu etkinlik bitimindeki mağazada çeşitli nesneler ile takas edebileceğiz.
-Nelerle takas edebileceğiz?

Kılıç sahibinin aynasıdır.