DarkSchool ve CursedSword arasında olacak olan ticaretin bilgilendirme ve sözleşme formudur.
Alacaklı : DarkSchool Borçlu : CursedSword
Alışverişte kullanılan nesneler kuzey rüzgari omuzluğu 60 altın değerinde kabul edilmiştir ve kuzey rüzgarı ayakkabası 15 altın olarak kabul görülmüştür ürün fiyat değeri budur.
Ödeme yöntemi altın ile olacaktır nadir bir şekilde olsada pırlanta ile yanı pırlanta kartı ile geri ödeme yapılması öngörülmüştür.
Toplam tutarın 75 altın olan ticaretimizin 25 altın peşinatı verilip geri kalan 50 altınlık tutarın en geç 2 hafta sonrasında verilmesi kabul edilmilştir.
Veriliş Tarihi : 06.08.2019
Son Geri Ödeme Tarıhi: 20.08.2019
Tarafımca yazılı olan maddeleri kabul ediyorum ve onaylıyorum.
Alışverişte kullanılan nesneler kuzey rüzgari omuzluğu 60 altın değerinde kabul edilmiştir ve kuzey rüzgarı ayakkabası 15 altın olarak kabul görülmüştür ürün fiyat değeri budur.
Ödeme yöntemi altın ile olacaktır nadir bir şekilde olsada pırlanta ile yanı pırlanta kartı ile geri ödeme yapılması öngörülmüştür.
Toplam tutarın 75 altın olan ticaretimizin 25 altın peşinatı verilip geri kalan 50 altınlık tutarın en geç 2 hafta sonrasında verilmesi kabul edilmilştir.
(06-08-2019, Saat: 01:15)DarkSchool Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DarkSchool ve CursedSword arasında olacak olan ticaretin bilgilendirme ve sözleşme formudur.
Tarafımca yazılı olan maddeleri kabul ediyorum ve onaylıyorum.

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)