20-06-2018, Saat: 17:59
https://dwar.gen.tr/artifact_info.php?ar...d=22517371
Linkte de gördüğünüz üzere ( Eskiden hangi hanlıkta olduğunu tabiki de söylemeyeceğim belki de onlarla alakası yoktur ) Etkinlik sırasında arenaya gel diyen adam şu anda gelemiyor... Yani bize arenaya gel deyip de 1 arena attıktak sonra bize effectlerimizi bastıran, sonra da aynı effectler onlarda da olmasına rağmen inatla arenaya girmeyip 2 saat boyunca effectlerin bitmesini bekleyip tekrar arenaya giren bir magron topluluğuyla karşı karşıyayız... Hadi buna eyvallah anlayış gösteririm yeniliyorsunuz sürekli
Ama sorun şurada; abicim neden bize arenaya gel dedikten sonra ban yiyorsun üstüne o arena sıraları hep 2 insanken ( o 2 insan da sadece ben ve arkadaşım ) sizden kimse gelmiyor? Halbuki Arenaya kimi getirirseniz getirin yenilsek de yensek de biz o arenaya girmeye devam edeceğiz. ÇÜNKÜ ONUR KASMAK İSTİYORUZ ARTIK... Neden tüm mağaralarımızın başında İNSANLARIN TARAFINDA EN AZ 2 KİŞİ DERİ İTEMLI OLUYOR??? Bunlar düşünülmesi gereken şeyler... Siz 3. seviye Magronları bu konunun altına düşünmeye çağırıyorum
Linkte de gördüğünüz üzere ( Eskiden hangi hanlıkta olduğunu tabiki de söylemeyeceğim belki de onlarla alakası yoktur ) Etkinlik sırasında arenaya gel diyen adam şu anda gelemiyor... Yani bize arenaya gel deyip de 1 arena attıktak sonra bize effectlerimizi bastıran, sonra da aynı effectler onlarda da olmasına rağmen inatla arenaya girmeyip 2 saat boyunca effectlerin bitmesini bekleyip tekrar arenaya giren bir magron topluluğuyla karşı karşıyayız... Hadi buna eyvallah anlayış gösteririm yeniliyorsunuz sürekli

Bir piyondum fakat bu halde devirdim vezirleri...