12-06-2018, Saat: 16:19
Öncelikle merhaba arkadaşlar çoğunuz beni tanımaz ama eski dwar yönetiminden beri oynuyorum yaklaşık 6-7 sene belkide daha fazla oluyor. Her zaman maks 5 levele kastım birsürü hesabım vardır 5 levele kadar kasılmış çünkü sonrasında ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum oyun basmaya başlıyor sıkıyor belkide tüm heyecan bundan sonra başlıyor emin değilim. Değinmek istediğim konu şu; Oyun neden bu halde? Öncelikle arkadaşlar oyun ilk açıldığında adminler işimizi kolaylaştırmak için droplara birsürü yeşil item, instance alanlarından itemi düşürmeyi kolaylaştırdılar çoğu iteme kolayca ulaştık. Piyasayı döndüren mavi itemlerin fiyatları çok ama çok düşük kaldı bu eski serverde bile aşırı pahalıydıki bi kuzey zırhı almak için 1 hafta durmadan lootladığımı biliyorum. Neyse bu birinci faktör, piyasa kötü yönetildi. İkinci faktör ise bu bana göre çok çok açık bi neden magron arkadaşlar her türlü insanlardan güçlü. Gerek mağarada gerek instance alanlarında yanlarına dahi yaklaşamadık her zaman dolu dolu itemler efektler ve gerçekten bi dövüşü kazanmak için varı yoğu ortaya atan nerdeyse 50 morokla gezen magronlar çoğu insan oyuncuya illallah dedirtti oyun bıraktırdı. 3 sebep paytowin. Bunun açılımı şu kazanmaya yönelik para. Yani ne kadar para yatırırsan o kadar kralsın. Etkinliklerin çoğu cep sömürmeye yönelik oldu her zaman yönetim bunu aşırı belli etti ve çoğunlukla para yatıranlar emekleri olanları boşa yazılmış yazı gibi silip geçtiler. Sonrasında oyundaki admin ve yönetim baskısı. Çoğu kişinin haksız banlanan hesapları yapılan ayıplar gereksiz durumalr serveri bu duruma getirdi. Bu noktadan sonrası da düzelmez o kadar oyuncunun döneceğini sanmam zaten gelenler kemik oyuncuydu. Yani dwar tekrardan kendi kendini bitirdi.