15-08-2018, Saat: 19:23
Sizce de artık bu dövüş alanlarındaki bakım fazla uzamadı mı? Rahat 5-6 kan akımı yapabileceğim zamanda sadece 3 tane yapabildim bakım yüzünden. Mağara yapıcam onur kasıcam diye 2 ayda set dizdim ve 4 level oldum ama 4 level olduğumdan beri geçen sürenin neredeyse %70 inde dövüş alanları kapalıydı. Zaten dövüş alanları için adam akıllı etkinlik geldiği yok (temmuz etkinliği hariç) dolayısıyla katılım çok az. Pvp desen 3-4 lvl insanlar hiç katılım sağlamıyor. Son yapılan pvpde dövüş muazzam bile olamadı insan ırkından 9 kişi geldi. İblis desen 3-4 levellerin hiç şansı yok, 5 leveller efekt basıp içimizden geçiyor (bknz. Kutubebek Ebrar - Kutubebek Ebrar[5] KaTRoX[4] -254 Kritik KaTRoX[4] dövüşü kaybetti. 2-3 vurup çıkıcam zaten napıyon ya)
Cidden oyun sıkmaya başladı artık. Oyunun en zevkli seviyesi olan 3-4 de adam akıllı mağara yapamayacaksam neden oynayayım ki?
Cidden oyun sıkmaya başladı artık. Oyunun en zevkli seviyesi olan 3-4 de adam akıllı mağara yapamayacaksam neden oynayayım ki?
Zararın neresinden dönersen dön, dönek derler
AL CAPONE
AL CAPONE