Diğer sınıflara göre daha az hasar veriyorsunuz.
Az TP alıyorsunuz ( daha az da onur alıyorsunuz ama )
3-4 lewelde çok kullanışlı.
Onur kasan çoğunluk ekarteci olduğu için avantajlısınız
Ancak iş 5+ level olduğunda
1- göz kasamazsınız
2- hızlı kasılamazsınız
3- Yaratık kesmekte zorlanacaksınız
4- Talaar gibi yüksek hasar gerektiren yerlerde sıkıntı çekeceksiniz ve az onur kasacaksınız ( 7 sonrası işkence )
Bu yüzden ileri leveller de setinizi değişmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da size masraf demektir.
Bu mesajı 1 Üye Oyladı Teşekkür Edilen Yazar > HELLBISTAN 1 Üye Oyladı Teşekkür Edilen Yazar > HELLBISTAN • AHMETHAN
(16-07-2018, Saat: 18:38)Psikiyatrist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Diğer sınıflara göre daha az hasar veriyorsunuz.
Az TP alıyorsunuz ( daha az da onur alıyorsunuz ama )
3-4 lewelde çok kullanışlı.
Onur kasan çoğunluk ekarteci olduğu için avantajlısınız
Ancak iş 5+ level olduğunda
1- göz kasamazsınız
2- hızlı kasılamazsınız
3- Yaratık kesmekte zorlanacaksınız
4- Talaar gibi yüksek hasar gerektiren yerlerde sıkıntı çekeceksiniz ve az onur kasacaksınız ( 7 sonrası işkence )
Bu yüzden ileri leveller de setinizi değişmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da size masraf demektir.
Çok teşekkür ediyorum. 3-4 lvl arasındayım zaten bi türlü level kasamıyorum
Ağırsiklet kasacaksanız kesinlikle balıkçı-büyücü olun. Efektlerinizi üretirsiniz yüksek levellere gıda olarak balık satarsınız simyacılara da mürekkep satarsınız. Ayrıca ben yeşil zehir, yeşil şifa tomarlarınızı da alabilirim. Tomarların reçetelerini bulamazsanız bana yazarsanız size düşürüp veririm. Para vs. almadan. Karşılığında balık alırım ama balık lazım mangal için