28-05-2018, Saat: 03:01
gerek üslubu gerekse oyundaki huzur adına çabaları için teşekkürü hak eden biri... haberim olsaydı kendisine doğrudan teşekkür etmek isterdim.
seviye 4'te mağarada çok hırpalandığım dönemlerdi, eziktim yani, ezik de ne demekse, az itemli ve efektli diyelim
sonra rastgele sıraya girdim yine, takımlara hala almıyorlar, sonra bir baktım infernal ile aynı mağaradayım, adam da oyuncu o aralar, döktürüyor yani, magmar arkadaşlar alınmasın, onlar da iyiydi tabi güzel vakitlerdi
gel gelelim yeşili tutmuştuk infernal ile, sırayla kesiyoruz geleni gideni, ben de efekt biriktirmişim, bir yerlerim kalkmış işte o ara ayrı dünyalardayım :
biz o mağarayı kaybettik ama adam bana helal olsun demez mi, ilk kez biri çabamı farketmiş, takdir etmiş. o zamandan sonra ne vakit oyunda bir haksızlığa uğrasam ilk ona yazdım. haklı olduğum müddetçe beni geri çevirmedi, sağolsun... haksız olduğum zaman da gidip kendimi şikayet ettim, beni banladı :
böyle de adamdır, görüşmek üzere güzel insan
seviye 4'te mağarada çok hırpalandığım dönemlerdi, eziktim yani, ezik de ne demekse, az itemli ve efektli diyelim