(27-05-2018, Saat: 08:52)DumaN1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aslında gereken en iyi cevabı oyun yönetimi TAKTİK diyerek vermiş. Yapılan olayın yasak olması , ban sebebi olmasından , etik oluşu veya olmaması tarafından bakmıyorum ben. Oyuna başladığım tarihten beri görmeye başladığım ve beni iğreti eden bi cümle var. Görev yapıyoruz biraz SAYGI , onur alanlarında biraz SAYGI , talaarda bayıp kesmeyin biraz SAYGI vs sözler söyleniyor. Oyunun temeli karakter gelişimi olsa dahi genelinde 2 ırkın birbiriyle savaşı olarak görmemiz gerekir. Kardeş kardeş oynayacaksak oyunda ki ırk seçiminin bi manası kalmaz. Kendi ırkını kurallar dahilinde gözetmek bana güzel bir hareket gibi geldi. Ha yok bu yazdıklarım hoşunuza gitmediyse daha iyi bir plan yapıp karşısına dikilebilirsiniz bu arkadaşların. Sizin gibi konu açıp , desteğe şikayet edeceklerini zannetmiyorum. Son olarak söylemek isterim ki bahsi geçen arkadaşlarla tanışıklılığım bulunmamaktadır. Sözüm 3 levelden 10 levele kadar bütün arkadaşlaradır.
Güzel yorumunuz için teşşekkür ederim

(27-05-2018, Saat: 12:09)--KARADUL-- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kimin ne olduğu önemli değil ne yaptığı önemlidir. bayıltıp BAM BAM diye kesenler yüzünden talaar blokta ava çıkılan uzadıkça uzayan instanceye döndü. amaç kısa sürede çok vurup onur almak olan savaşlar yüzünden 1 saatte 2 talaar çok az döner oldu. zararı hep birlikte çekiyoruz. uzun lafın kısası etme bulma dünyası bayıltıp kesmeyeni bayıltınca kesmem hangi ırktan olursa olsun seri oynanan talaardan daha zevklisi varmı bu oyunda.