28-04-2018, Saat: 15:42
ben(+),mentör(-)
+ merhaba
- nasıl yardımcı olabilirim
+ 28 adet gözüm vardı süresi bitmiş nasıl getirebiliriz
- premium mağzadan kurtarıcı alıp 35 elmas olması lazım
+ gözlerin değeri okadar zaten ne diye elmas vereyim
- parayı veren düdüğü çalar
+ kolay gelsin
arkadaşlar ne düşünüyorsunuz ticket açmıştım oda şöyle;
Merhaba benim emek harcayıp düşürdüğüm gözler sanırım 28 adet olmakla birlikte süresi geçip gitmiş. Bu olayda moralimi çok bozuyor gözlerime kavuşmayı istiyorum feo yönetimi gözlerimi geri verebilirmisiniz.
Not: Oyuna ara vermek zorunda kalmıştım.
[b]2018-04-28 13:59:34 Destek: Merhaba, 1 haftalık kayıplarınız için premium mağazadan nesne kurtarma sertifikası alarak nesnelerinizi geri getirebilirsiniz. 1 haftadan uzun kayıplarınız için malesef yapılabilecek bir işlem bulunmamaktadır. Keyifli oyunlar.[/b]
DURUMU
KAPATILDI
YONLENDIRME:
ayrıca ticketıma cevap gelmediği için yaşanan diyalog;
+ merhaba
+ merhaba dün açtığım tickete hala yanıt alabilmiş değilim atomu parçalamadığınızdan eminsiniz değil mi?
- ilettim
1dk sonra destekden yukardaki cevap geliyor.
Sizce gözleri kurtarma şansım var mı?
+ merhaba
- nasıl yardımcı olabilirim
+ 28 adet gözüm vardı süresi bitmiş nasıl getirebiliriz
- premium mağzadan kurtarıcı alıp 35 elmas olması lazım
+ gözlerin değeri okadar zaten ne diye elmas vereyim
- parayı veren düdüğü çalar
+ kolay gelsin
arkadaşlar ne düşünüyorsunuz ticket açmıştım oda şöyle;
Merhaba benim emek harcayıp düşürdüğüm gözler sanırım 28 adet olmakla birlikte süresi geçip gitmiş. Bu olayda moralimi çok bozuyor gözlerime kavuşmayı istiyorum feo yönetimi gözlerimi geri verebilirmisiniz.
Not: Oyuna ara vermek zorunda kalmıştım.
[b]2018-04-28 13:59:34 Destek: Merhaba, 1 haftalık kayıplarınız için premium mağazadan nesne kurtarma sertifikası alarak nesnelerinizi geri getirebilirsiniz. 1 haftadan uzun kayıplarınız için malesef yapılabilecek bir işlem bulunmamaktadır. Keyifli oyunlar.[/b]
DURUMU
KAPATILDI
YONLENDIRME:
ayrıca ticketıma cevap gelmediği için yaşanan diyalog;
+ merhaba
+ merhaba dün açtığım tickete hala yanıt alabilmiş değilim atomu parçalamadığınızdan eminsiniz değil mi?
- ilettim
1dk sonra destekden yukardaki cevap geliyor.
Sizce gözleri kurtarma şansım var mı?