01-12-2017, Saat: 06:51
Selam arkadaşlar, bugün başıma gelen bir olayı anlatayım sizlere başta belirteyim göktürk hanlığını tanımam etmem,
Evet başlıyoruz bugün oyuna gireyim bir dedim iksirleri bir düzenleyeyim neler olmuş diye koydum cebe mutlak iksirleri ejderleri arena girdim bir yakışıklı da paramartha attı ona da teşekkürü borç bilirim.
Şimdi olaya girişi yapıyorum. önce arena linkini buraya bir koyayım.https://dwar.gen.tr/instance_stat.php?outside=1&instance_id=1457829&finish=0 arenaya girdik ben narkoz'un göktürk hanlığına onur kastırdığını biliyorum(buraya gelip admine söyle ticket at demeyin boş muhabbete gerek yok gençler) girdiğimiz gibi kendisini uyardım da ve savaş başladı küreler verildi devler içildi ben baş kesen ile teke tek atıyorum narkoz da bestreally ile , ben baş kesenin canını azaltıyor o da benim ama savaşta değişik şeyler oluyor ne mi oluyor narkozun canı sürekli azalırken hiçbir hasar veremiyor
neyse tabii sonra admin ve muhafıza söylememizle narkoz aktif oluyor ve 1 -2 vuruş atıyor ben o arada çoktan başkeseni kesmişim 2ye1 atıyoruz ama bu arkadaş 4 cepli olmasına rağmen 2 muazzam hayat daha içiyor bu nasıl mı oluyor narkoz arkadaşımız çok güzel besleyici görev görüyor. Sözü uzatmanın bir anlamı yok bu kuzen işlerini ben de çok iyi bilirim bu şekil de çok güzel onur kasıyor göktürk hanlığı ama bilmiyorlar ki yüksek leveller de talaar da hiçbir insan gözünün yaşına bakmayacak bilmiyorlar sadece rütbe alabilecekler savaş kabiliyetleri hiç olmayacak. Göktürk hanlığı bu konuyu dikkate almasına gerek yok yorum yapmasına da ben sadece tüm oyunculara neyin ne olduğunu anlatmak istedim bir de benden duyun istedim. iyi oyunlar dilerim herkese.
Evet başlıyoruz bugün oyuna gireyim bir dedim iksirleri bir düzenleyeyim neler olmuş diye koydum cebe mutlak iksirleri ejderleri arena girdim bir yakışıklı da paramartha attı ona da teşekkürü borç bilirim.
Şimdi olaya girişi yapıyorum. önce arena linkini buraya bir koyayım.https://dwar.gen.tr/instance_stat.php?outside=1&instance_id=1457829&finish=0 arenaya girdik ben narkoz'un göktürk hanlığına onur kastırdığını biliyorum(buraya gelip admine söyle ticket at demeyin boş muhabbete gerek yok gençler) girdiğimiz gibi kendisini uyardım da ve savaş başladı küreler verildi devler içildi ben baş kesen ile teke tek atıyorum narkoz da bestreally ile , ben baş kesenin canını azaltıyor o da benim ama savaşta değişik şeyler oluyor ne mi oluyor narkozun canı sürekli azalırken hiçbir hasar veremiyor