16-09-2023, Saat: 23:33
(16-09-2023, Saat: 19:24)Adba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba , Kıymetli Oyun YöneticileriKesinlikle katılıyorum. Adminler bu durumu dikkate alıp düzeltme yapmalılar.
Hissettiklerimi size dolaysız hissettirmek isterim. İsterim oturup bir düşünün ... 7 level üzeri saldırı atılma karmaşası demektir ki: ''Güneş, size huzur yok ! Terk-i diyar vakti gelmiştir.''
Ben giderim , alışırım gitmelere de , siz hazır mısınız bizim gitmemize ?
Meslek kas ( Huzur yok ) Kesim at (Huzur yok ) Dirilmek dahi yasak !! Cellat yara atma mevzusu vsvsvsvs. Karşı tarafın eğlencesi olmaktan başka (Her ırk için ) alabildiğimiz başka aksiyon yok ! Aklım diyor ; Level almaya yönlendirme amacıyla yapılmıştır. ( Ben level almak istemiyorum!)
Oyun huzurumuz içli bir Ahmet Kaya türküsüne dönüvermiştir. 13 yıllık Dwar bağımlılığımda daha gaddar bir döneme denk gelmedim. Velhasılıkelam ; Ben buradaki hayrı görüp yoluma bakarım da bu haksızlık karşısında susmayı kendime yakıştıramadım. Kıymetli Adminim çıkıp bize hakiki bir izahatta bulunmalıdır ki aklımın almadığı mantığı görüp ikna olabileyim?
Oyun keyfi 7 level oyuncunun 15 levele karşı 'savaş yüklenmeden' aldığı iki günlük yaranın verdiği bir acı tat olarak hafızamda yer etti.
Kıssadan hisse: Admin veya oyun yöneticilerinde açıklama rica ederim. İletişime açığım bende olmayan enginlikle sizdekini sindirebilirim. Siz neden böyle uygun gördünüz? Bizi ikna edemeyecekseniz bu hoş şakanızı sona erdirmenizi rica ederim hakeza ben ne güldüm ne eğlendim.
Bilginize Sunarım