13-11-2018, Saat: 18:04
Merhabalar, bir nesnenin ederi nedir, ne kadar ödenirse ceza alınır veya alınmaz konusuyla alakalı bence oyunda bir açık söz konusu. Magron tarafının ihalesinde 2 tane terp kartı satışta, biri 500-600 altına diğeri 380,50 - 400 altına koyulmuş. Baktığınızda kartların ikisi de nadir kartlardan değil, nadir kartların üzerinde nadir diye yazıyor ama yine az bulunan kartlardan olsa gerek bu fiyatlara koyulmuş. Peki bu kartlara bu fiyataları veren kişiler veya alan kişiler ceza alır mı, almalı mı yoksa bu satışlar oyun kuralları dahilinde midir? Daha önce bir oyuncu bende bulunan Gizemli Kuzey kılıçlarına 1000 altının üzerinde bir miktar, gizemli dizliğime 800 altın, göğüslüğüme de 800 altın, yine aynı şekilde arkadaşımın gizemli öfke çekicine yüksek bir fiyat teklif etmişti, bu teklifler olduğunda bunun oluru var mı yok mu diye muhafız arkadaşa sorduğumuzda ceza alırsınız uygun değil diye bir cevap aldık. Şimdi diyeceksiniz ki terp nadir bir karttır o fiyatı bulur peki gizemli öfke çekici kaç oyuncu da var, terp kartı kaç oyuncuda var ve ihalade bulunan terpler arasında 200 altın gibi ciddi bir fark var. Kartlar arasındaki bu farktan dolayı ceza alınır mı alınmaz mı?
Bence nesnelerin fiyatları bu kadar uçuk fiyatları bulmamalı. Oyunun daha oynanabilir olması, ticaretin düzenli ve sağlıklı olabilmesi için, oyuncuların acaba kazıklanıyor muyum endişesi taşımaması adına oyun nesnelerde belirtilmiş fiyatlar üzerinden belirlenmiş bir yüzde aralığında alım satımı otomatik denetlemeli diye düşünüyorum. Yapılan ticaretin max. süresini belirlenecek indirim ve faiz yüzdelerini sistem otomatik denetliyor olması lazım diye düşünüyorum.
Bence nesnelerin fiyatları bu kadar uçuk fiyatları bulmamalı. Oyunun daha oynanabilir olması, ticaretin düzenli ve sağlıklı olabilmesi için, oyuncuların acaba kazıklanıyor muyum endişesi taşımaması adına oyun nesnelerde belirtilmiş fiyatlar üzerinden belirlenmiş bir yüzde aralığında alım satımı otomatik denetlemeli diye düşünüyorum. Yapılan ticaretin max. süresini belirlenecek indirim ve faiz yüzdelerini sistem otomatik denetliyor olması lazım diye düşünüyorum.