![]() |
Elmaslı Küçük Çanta - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Elmaslı Küçük Çanta (/showthread.php?tid=9930) Sayfalar:
1
2
|
Elmaslı Küçük Çanta - Tworayz - 16-09-2018 Günlük girişlerde bildiğiniz gibi Elmaslı Küçük Çanta veriliyor. Ve maalesef oyuncuların işine yaramıyor.Benim önerim bunun işe yarar hale getirilmesi ya da yerine başka birşey konulması.İyi oyunlar ve forumlar dilerim. Cvp: Elmaslı Küçük Çanta - ISMET - 17-09-2018 Yakutlar, bizim gibi pırlantasız oynayan oyuncuların da premium sisteminden faydanılabilsin diye aktifliğe göre günlük girişte verilen kaynaklardır fakat biriktirip bozdurduğumuzda premium olamıyoruz. En kısa zamanda çözülür umarım bu sorun. ![]() Cvp: Elmaslı Küçük Çanta - FeaR KeePeR - 18-09-2018 Katılıyorum... Çantada boş duracağına bir işe yarasın. Cvp: Elmaslı Küçük Çanta - OzzY On WaR - 18-09-2018 bana göre premium sistemi harici bi mağaza da getirilebilir bunun için insanların kullanabileceği, elimde 84 yakut olmuş belki bir mağaza veya gümüş harici bir işe yarar diye bozdurmuyorum. adminlerimizin bu yakutları işe yarayacak şekilde düzenlemerini istiyorum ![]() ![]() ![]() Cvp: Elmaslı Küçük Çanta - Admins - 18-09-2018 Konuyu takip ediyorum, makul önerileri değerlendirebiliriz. Keyifli oyunlar. Cvp: Elmaslı Küçük Çanta - ImAtHell_kullanılmayan - 18-09-2018 eski serverda yakutlar 50 gümüşe çeviriliyordu ve hatırladığım kadarıyla pırlantaya da dönüşebiliyordu değeri artıp pırlanta ve yakut arasında dönüşüm seçeneği gelirse (2 yakut=1 pırlanta) pırlanta atmayan oyuncular premium özelliğinden faydalanmak için pırlanta sertifikası aramak zorunda kalmaz ve oyuna daha çok bağlanırlar diye düşünüyorum son karar sizin tabii ![]() Cvp: Elmaslı Küçük Çanta - BAR0N - 18-09-2018 bana gore premium seviyeleri eski sw deki gibi olmalı bu serverde bu miktar ucuk, 15 pırlanta/yakuta 1. seviye 30 pırlanta/yakuta 2. seviye 70 pırlanta/yakuta 3. seviye 150 pırlanta/yakuta 4.seviye 300 pırlanta/yakuta 5. seviye bununla birlikte premium shopdaki nesneler 5 katı fiyatına yakut(elmas) ile de alınabilmeli Cvp: Elmaslı Küçük Çanta - BAR0N - 18-09-2018 premium seviyeleri tekrardan ayarlanmalı buna yakut(elmas)la alım da eklenmeli 1. seviye 15 2.seviye 30 3.seviye 70 4. seviye 150 5.seviye 300 yakut/pırlanta olacak sekilde Cvp: Elmaslı Küçük Çanta - Adanalı - 18-09-2018 Konuyu açan ve yorumlayan arkadaşlar zaten gerekeni söylemiş. Bende katılıyorum ve destek veriyorum Cvp: Elmaslı Küçük Çanta - Axe-Man - 18-09-2018 Premium olarak kullanılması en mantıklısı diyecegim lakin giriş ödülleri warof ile aynı , Yakutu bozdurdugunda elde edecegi premium az olacak bunun için bir dengeleme getirilmesi gerekli. Warofla aynı giriş ödüllerini alıyoruz ama orada 250 yakut bozduran biri 5. seviye premium oluyorken, burada 500 yakut bozdurmak gerekiyorki 5. seviye premium olabilsin. |