![]() |
DROPLARDAKİ SORUNLAR - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: DROPLARDAKİ SORUNLAR (/showthread.php?tid=9891) Sayfalar:
1
2
|
DROPLARDAKİ SORUNLAR - FeaR KeePeR - 13-09-2018 Son günlerde ben dahil bir çok arkadaşımızın ağırlıklı göz droplarında olmakla beraber droplarda sorun bir sorun olduğunu fark ettik. Bizzat benim 7 saatlik üst üste VERTSİDA EFEKTİ BASILI İKEN kesimde 0 GÖZ 0 KAFATA 0 MAHAYANA GÖZYAŞI düşmüştü... Bir çok arkadaşımın da dropları buna benzer bir şekilde gözüküyor. Öncelikle sorunun kendi şansızlığım olduğunu ya da tek bir yaratıktan kaynaklı olduğunu düşünerek birçok yaratıkta kesim yaptım. Gorgulya,Granit golem ve seviyeme uygun gungl kesmeme rağmen bütün yaratıklarda aynı sonucu aldım yani yine 0 drop. Yüzlerce hatta binin üzerinde gorgulya kesmeme rağmen zaten item drobu alamıyordum fakat son zamanlarda iksirden başka bir şey düşmemeye başladı vertsidalarımın hepsi çöp oldu ve 1 göz bile düşüremedim. Son günlerde ihaleyi de takip ettiğimde göz fiyatlarının çok fazla artışta olduğunu görmekteyim ve bunun sebebinin göz droplarının düşürülmesinden kaynaklandığı düşünüyorum. Bu drop düşüşlerinin BAYRAM Etkinlikleri bittikten sonra yaşandığını zannediyorum. Çünkü bayramdan önce yine item drobu azdı ve düşürmesi güçtü(olması gerektiği gibi) fakat en azından vertsidalarda normal bir göz drobu vardı. Bayram etkinlikleri bittikten sonra droplarda hele ki göz droplarında ciddi bir gerileme olduğunu düşünüyorum. Oyuncuların çoğununun zaten droplardan şikayetçi olduğu bir durumda droplarda ekstra bir düşüş yaşanması oyundaki dengeleri bozdu ( Göz fiyatları 1.50-1.60 civarlarında geziyor). Bu durumun en kısa sürede sayın adminler tarafından dikkate alınmasını ve düzeltilmesini diliyorum... Teşekkürler.... Cvp: DROPLARDAKİ SORUNLAR - Maxwell - 13-09-2018 (13-09-2018, Saat: 02:31)FeaR KeePeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son günlerde ben dahil bir çok arkadaşımızın ağırlıklı göz droplarında olmakla beraber droplarda sorun bir sorun olduğunu fark ettik. Bizzat benim 7 saatlik üst üste VERTSİDA EFEKTİ BASILI İKEN kesimde 0 GÖZ 0 KAFATA 0 MAHAYANA GÖZYAŞI düşmüştü... Bir çok arkadaşımın da dropları buna benzer bir şekilde gözüküyor. Öncelikle sorunun kendi şansızlığım olduğunu ya da tek bir yaratıktan kaynaklı olduğunu düşünerek birçok yaratıkta kesim yaptım. Gorgulya,Granit golem ve seviyeme uygun gungl kesmeme rağmen bütün yaratıklarda aynı sonucu aldım yani yine 0 drop. Yüzlerce hatta binin üzerinde gorgulya kesmeme rağmen zaten item drobu alamıyordum fakat son zamanlarda iksirden başka bir şey düşmemeye başladı vertsidalarımın hepsi çöp oldu ve 1 göz bile düşüremedim. Son günlerde ihaleyi de takip ettiğimde göz fiyatlarının çok fazla artışta olduğunu görmekteyim ve bunun sebebinin göz droplarının düşürülmesinden kaynaklandığı düşünüyorum. +1 ![]() Cvp: DROPLARDAKİ SORUNLAR - Maxwell - 13-09-2018 (13-09-2018, Saat: 02:31)FeaR KeePeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son günlerde ben dahil bir çok arkadaşımızın ağırlıklı göz droplarında olmakla beraber droplarda sorun bir sorun olduğunu fark ettik. Bizzat benim 7 saatlik üst üste VERTSİDA EFEKTİ BASILI İKEN kesimde 0 GÖZ 0 KAFATA 0 MAHAYANA GÖZYAŞI düşmüştü... Bir çok arkadaşımın da dropları buna benzer bir şekilde gözüküyor. Öncelikle sorunun kendi şansızlığım olduğunu ya da tek bir yaratıktan kaynaklı olduğunu düşünerek birçok yaratıkta kesim yaptım. Gorgulya,Granit golem ve seviyeme uygun gungl kesmeme rağmen bütün yaratıklarda aynı sonucu aldım yani yine 0 drop. Yüzlerce hatta binin üzerinde gorgulya kesmeme rağmen zaten item drobu alamıyordum fakat son zamanlarda iksirden başka bir şey düşmemeye başladı vertsidalarımın hepsi çöp oldu ve 1 göz bile düşüremedim. Son günlerde ihaleyi de takip ettiğimde göz fiyatlarının çok fazla artışta olduğunu görmekteyim ve bunun sebebinin göz droplarının düşürülmesinden kaynaklandığı düşünüyorum.+1 ![]() Cvp: DROPLARDAKİ SORUNLAR - Kont Olaf - 13-09-2018 (13-09-2018, Saat: 02:31)FeaR KeePeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son günlerde ben dahil bir çok arkadaşımızın ağırlıklı göz droplarında olmakla beraber droplarda sorun bir sorun olduğunu fark ettik. Bizzat benim 7 saatlik üst üste VERTSİDA EFEKTİ BASILI İKEN kesimde 0 GÖZ 0 KAFATA 0 MAHAYANA GÖZYAŞI düşmüştü... Bir çok arkadaşımın da dropları buna benzer bir şekilde gözüküyor. Öncelikle sorunun kendi şansızlığım olduğunu ya da tek bir yaratıktan kaynaklı olduğunu düşünerek birçok yaratıkta kesim yaptım. Gorgulya,Granit golem ve seviyeme uygun gungl kesmeme rağmen bütün yaratıklarda aynı sonucu aldım yani yine 0 drop. Yüzlerce hatta binin üzerinde gorgulya kesmeme rağmen zaten item drobu alamıyordum fakat son zamanlarda iksirden başka bir şey düşmemeye başladı vertsidalarımın hepsi çöp oldu ve 1 göz bile düşüremedim. Son günlerde ihaleyi de takip ettiğimde göz fiyatlarının çok fazla artışta olduğunu görmekteyim ve bunun sebebinin göz droplarının düşürülmesinden kaynaklandığı düşünüyorum. Katılıyorum. Cvp: DROPLARDAKİ SORUNLAR - KILL THE HUMAN - 13-09-2018 4 saat öfke 0 göz ![]() Cvp: DROPLARDAKİ SORUNLAR - IV Barboros - 13-09-2018 Evet size olan baya kötüymüş ama ben şuna katılmıyorum oyun genelinde item drobu evet düşük ama göz drobu yüksek bence herkes iyilik kasmış herkesin madalyası var ve kesimlerde 7 level birine 2 saatte 5in üzerinde göz düşmesi bana saçma geliyo 7 level olduğum sıralarda ilk bi 2 saatlik kesiminde 16 göz düşürmüştüm ve buda aşırı saçma gelmişti oyun kendini biraz kolay moda almış gibi bence ama size olanın açıklaması yok yani Cvp: DROPLARDAKİ SORUNLAR - Mysterium - 13-09-2018 (13-09-2018, Saat: 02:31)FeaR KeePeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son günlerde ben dahil bir çok arkadaşımızın ağırlıklı göz droplarında olmakla beraber droplarda sorun bir sorun olduğunu fark ettik. Bizzat benim 7 saatlik üst üste VERTSİDA EFEKTİ BASILI İKEN kesimde 0 GÖZ 0 KAFATA 0 MAHAYANA GÖZYAŞI düşmüştü... Bir çok arkadaşımın da dropları buna benzer bir şekilde gözüküyor. Öncelikle sorunun kendi şansızlığım olduğunu ya da tek bir yaratıktan kaynaklı olduğunu düşünerek birçok yaratıkta kesim yaptım. Gorgulya,Granit golem ve seviyeme uygun gungl kesmeme rağmen bütün yaratıklarda aynı sonucu aldım yani yine 0 drop. Yüzlerce hatta binin üzerinde gorgulya kesmeme rağmen zaten item drobu alamıyordum fakat son zamanlarda iksirden başka bir şey düşmemeye başladı vertsidalarımın hepsi çöp oldu ve 1 göz bile düşüremedim. Son günlerde ihaleyi de takip ettiğimde göz fiyatlarının çok fazla artışta olduğunu görmekteyim ve bunun sebebinin göz droplarının düşürülmesinden kaynaklandığı düşünüyorum. Katiliyorum,artik cok yorucu olmaya basladi bu haliyle;en kisa zamanda düzeltilir umarim! Cvp: DROPLARDAKİ SORUNLAR - Mad Spawn_kullanılmayan - 14-09-2018 (13-09-2018, Saat: 02:31)FeaR KeePeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son günlerde ben dahil bir çok arkadaşımızın ağırlıklı göz droplarında olmakla beraber droplarda sorun bir sorun olduğunu fark ettik. Bizzat benim 7 saatlik üst üste VERTSİDA EFEKTİ BASILI İKEN kesimde 0 GÖZ 0 KAFATA 0 MAHAYANA GÖZYAŞI düşmüştü... Bir çok arkadaşımın da dropları buna benzer bir şekilde gözüküyor. Öncelikle sorunun kendi şansızlığım olduğunu ya da tek bir yaratıktan kaynaklı olduğunu düşünerek birçok yaratıkta kesim yaptım. Gorgulya,Granit golem ve seviyeme uygun gungl kesmeme rağmen bütün yaratıklarda aynı sonucu aldım yani yine 0 drop. Yüzlerce hatta binin üzerinde gorgulya kesmeme rağmen zaten item drobu alamıyordum fakat son zamanlarda iksirden başka bir şey düşmemeye başladı vertsidalarımın hepsi çöp oldu ve 1 göz bile düşüremedim. Son günlerde ihaleyi de takip ettiğimde göz fiyatlarının çok fazla artışta olduğunu görmekteyim ve bunun sebebinin göz droplarının düşürülmesinden kaynaklandığı düşünüyorum. Kesinlikle katılıyorum küre kırıyoruz göz düşmüyor, gün boyunca akrep kesiyoruz üzücü bile olsa bir item düşmüyor düzeltilmesi gerek bencede. Cvp: DROPLARDAKİ SORUNLAR - HuriN - 14-09-2018 Katılıyorum, düşen lotlarda azalma var ve bunun eski haline getirilmesi herkesin yararına olur. Kaldı ki şu an okulların tatil dönemindeyiz, oyuncuların büyük kısmı daha aktif. Şu anda mübadelede göz lotları 1,70 oluyor ara ara. Okullar açıldığında bu fiyatlar 2 altına kadar çıkacak gibi. Bu arada üstte bir yorumda 7 level için fazla göz düştüğü söylenmiş, bana 2 ile 4 aralığında düşüyor. Ben normal karşılıyorum, 7 - 8 göz düşseydi ben de fazla olduğunu söylerdim ![]() Cvp: DROPLARDAKİ SORUNLAR - Godyy - 14-09-2018 +1 Katılıyorum ! |