Dragons War Forum
Şans avcıları onuru püf noktaları - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Oyun Hakkında (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Forum: Kılavuz (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=10)
+---- Forum: Görevler (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=14)
+---- Konu Başlığı: Şans avcıları onuru püf noktaları (/showthread.php?tid=9869)

Şans avcıları onuru püf noktaları - UMAY - 10-09-2018

Arkadaşlar öncelikle şans avcıları onuru nasıl kasılır bunu bilmeyenler için güzel bir taktik vereceğim. Arkadaşlar önce 200 adet güç iksiri alıyoruz sonra meyhane mağazasından 10 tane eritme tomarı alıyoruz. Tek seferde 20 şer 20 şer eritiyoruz. Elimizde yaklaşık 20-30 civarı cam olacak. Ondan sonra cathalaya basıyoruz ve düelloyu seçiyoruz. Düellode 5 camlığa giriş yapıyoruz.

msys.gif17:47  Bahse girdiniz ve alındı: Harika Cam 5 Adet.

qst_default_start_new_m.gif
«Düello» Oynamak

*Kumarcı usta bir şekilde kartları karıştırır ve dağıtır. Kumarcı bir kağıt daha vermek için kararını bekliyor.*

Elinizdeki puan 5

qst_talk.gif
*Bir hamle yapın.*

qst_talk.gif
*Düşmana meydan oku*

Arkadaşlar hamle yaparsak bize desteden bir kart daha veriyor ve elimizdeki puan ile bu kartın toplam puanı rakibin elindeki kart ile kıyaslıyoruz. Eğer elimizdeki kart rakibin kartından daha büyükse ve 22 den küçükse kazanıyoruz.

*Kumarcı usta bir şekilde kartları karıştırır ve dağıtır. Kumarcı bir kağıt daha vermek için kararını bekliyor.*

lf_card_8.gif

qst_talk.gif
*Masadaki durumu değerlendirin.*

Şimdi benim önceki kartım 5 idi (5+8=13 lük bir karta sahibim)

«Düello» Oynamak

Elinizdeki puan 13

qst_talk.gif
*Bir hamle yapın.*

qst_talk.gif
*Düşmana meydan oku*

Şimdi arkadaşlar ben size hangi rakamın yüzde kaç olasılığı olduğunu yazacağım hiç merak etmeyin. Burada hamle yap diyorum.

lf_card_10.gif

qst_talk.gif
*Masadaki durumu değerlendirin.*

Ve arkadaşlar 10 çıktı 22ye eşit veya daha fazla olduğu için şuan kazanma ihtimalim yok. Kaybediyoruz burada.

«Düello» Oynamak

*Kumarcı usta bir şekilde kartları karıştırır ve dağıtır.*

Elinizdeki puan 23
Düşmanınızın elindeki puan 19

msys.gif17:51  Bu oyunu kaybettiniz.

Rakibinkide 19 muş gördüğünüz gibi.

Şimdide ihtimal tablosunu yazıyorum unutmayın bu ihtimaller kesin olmamakla birlikte yaklaşık olarak güvenli bir şekilde cam kasmanıza yardımcı olacağını düşünüyorum  Evet

Kart almada baz alınan kartlar ; 3-4-5-6-7-8-9-10-11

Meydan okumada baz alınan kartlar ; 2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21

21 de kart almada kaybetmeme ihtimali %0          >>  meydan okumada kazanma ihtimali %100
20 de kart almada kaybetmeme ihtimali %0          >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %95
19 da kart almada kaybetmeme ihtimali %0          >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %90
18 de kart almada kaybetmeme ihtimali %11        >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %85
17 de kart almada kaybetmeme ihtimali %22        >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %80
16 da kart almada kaybetmeme ihtimali %33        >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %75
15 de kart almada kaybetmeme ihtimali %44        >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %70
14 de kart almada kaybetmeme ihtimali %55        >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %65
13 te kart almada kaybetmeme ihtimali %66        >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %55
12 de kart almada kaybetmeme ihtimali  %77       >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %50
11 de kart almada kaybetmeme ihtimali  %88       >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %45
10 da kart almada kaybetmeme ihtimali %100      >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %40
9 da kart almada kaybetmeme ihtimali %100        >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %35
8 de kart almada kaybetmeme ihtimali %100        >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %30
7 de kart almada kaybetmeme ihtimali %100        >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %25
6 da kart almada kaybetmeme ihtimali %100        >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %20
5 de kart almada kaybetmeme ihtimali %100        >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %15
4 de kart almada kaybetmeme ihtimali %100        >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %10
3 de kart almada kaybetmeme ihtimali %100        >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %5
2 de kart almada kaybetmeme ihtimali %100        >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %0
1 de kart almada kaybetmeme ihtimali %100        >>  meydan okumada kazanma ihtimali  %0

Düello ödülleri;
5lik kazanırsanız 13 cam verir
25 lik kazanırsanız 65 cam verir
100lük kazanırsanız 130 cam verir

mor madalya için gereken cam sayısı 15bin

Cvp: Şans avcıları onuru püf noktaları - burber - 10-09-2018

2 senedir oynuyorum daha şans gri madalyam yok allah kumara düşürmesin amin ama denicem bu zamana kadar kimse böyle güzel anlatmamıştı teşekkürler hocam eğer bu madalyayı yaparsam size hediye atıcam yeminle  Big Grin Big Grin Big Grin

Cvp: Şans avcıları onuru püf noktaları - UMAY - 10-09-2018

(10-09-2018, Saat: 18:55)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 senedir oynuyorum daha şans gri madalyam yok allah kumara düşürmesin amin ama denicem bu zamana kadar kimse böyle güzel anlatmamıştı teşekkürler hocam eğer bu madalyayı yaparsam size hediye atıcam yeminle  Big Grin Big Grin Big Grin

Valla çok sıkıntılı bu madalyayı kasmak bir an elimde 2-3 k cam oluyor sonra 500lere filan iniyor fazla abartmamak lazım tabi  Big Grin

Cvp: Şans avcıları onuru püf noktaları - DumaN1 - 12-09-2018

Şahsi fikrim ve deneyimim şu şekilde ;

Tercihe göre 13-14 e kart çekmeyin 13-14 ün altında iseniz şansınızı deneyin. Ben bu düzende deneyerek 2.5-3 saatlik bu uğraşmanın sonucunda şans avcılarını 3000 onura ulaştırdım. Yanlış hatırlamıyorsam Turtanın da youtube kanalında bununla ilgili bir video bulunuyor.