Cıldırtan Oyun Basından Beri Süren Elde Etme Basarısız. - - Thanatos - - 29-08-2018
Oyuna basladımdan beri jeolog gıbı elde etme atan bı meslek yoktur heralde tıcketler atıyorum sorun yok denılıyo oyuncu arkadaslara soruyorum sıkıntı var dıyor anlamıyorum artık bugunde meslek kasıyorum her taş en az 2 kez elde etme basarısız yıyor hayır yanı kotu bı meslek aletı kullansam hak verıcem oyuunun en ıyı meslek aletıne sahıbım cok yazcak sey var ama.....
Cvp: Cıldırtan Oyun Basından Beri Süren Elde Etme Basarısız. - Amandine - 29-08-2018
son 20 tıklamamda sanırım 6kez falan alabildim gerçekten inanılmaz bu kadarı fazla
Cvp: Cıldırtan Oyun Basından Beri Süren Elde Etme Basarısız. - blackrider - 26-09-2018
(29-08-2018, Saat: 11:52)HeLios Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyuna basladımdan beri jeolog gıbı elde etme atan bı meslek yoktur heralde tıcketler atıyorum sorun yok denılıyo oyuncu arkadaslara soruyorum sıkıntı var dıyor anlamıyorum artık bugunde meslek kasıyorum her taş en az 2 kez elde etme basarısız yıyor hayır yanı kotu bı meslek aletı kullansam hak verıcem oyuunun en ıyı meslek aletıne sahıbım cok yazcak sey var ama..... 
Katılıyorum. Konu ıle alakadar alternatıf bır baslık actım. Göz atmanızı ve destek olmanızı rıca edıyorum.
Cvp: Cıldırtan Oyun Basından Beri Süren Elde Etme Basarısız. - --KARADUL-- - 26-09-2018
varlığım bir dert oldu yokluğumsa hissedilmez arada uğrarım hakkınızı helal edin ben sıkıldım artık.
22:20 Kaynak Elde Edildi: Ejderha Kanı.
22:20 Aktivite yapmaya başladınız "Kaynakların çıkarılması I"
22:20 "Kaynakların çıkarılması I" Aktivetinizde artış sağlandı 1
22:23 Kaynak Elde Edildi: Ejderha Kanı.
22:23 "Kaynakların çıkarılması I" Aktivetinizde artış sağlandı 1
22:27 Kaynak Elde Edildi: Ejderha Kanı.
22:27 "Kaynakların çıkarılması I" Aktivetinizde artış sağlandı 1
22:27 Kaynak Elde Edildi: Ejderha Kanı.
22:27 "Kaynakların çıkarılması I" Aktivetinizde artış sağlandı 1
22:29 Kaynak Elde Edildi: Ejderha Kanı.
22:29 "Kaynakların çıkarılması I" Aktivetinizde artış sağlandı 1
22:31 Kaynak Elde Edildi: Ejderha Kanı.