Dragons War Forum
30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri (/showthread.php?tid=9686)

Sayfalar: 1 2 3 4

30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Karimanos - 26-08-2018

Merhabalar arkadaşlar geçtiğimiz günlerde 30 ağustos zafer bayramı etkinliği konusunda taleplerinizi istemiştik.

Buna istinaden aldığımız geri dönüşlerden oldukça memnunuz. Oyların birbirine yakın olması ve talepler arasında ödüllerin etkinlik içerisinde paylaştırılmasını istediğiniz için sizleri memnun edecek bir etkinlik hazırlamayı düşünüyoruz.

Etkinliğin planı şu şekildedir.

30 Ağustos zafer bayramı

1. Gün 

Kristal mağarası - Taalar Etkinlikleri

Kristal mağarasında kazanan takım ekstra 3000 Kaybeden takım ekstra 1000 onur ile ödüllendirilecektir.
Kristal mağarasında kazanan takım 2 adet kaybeden takım ise 1 adet öfkeli göz ile ödüllendirilecektir.

Taalar kalesinde sıralamaya giren oyuncuların hepsi 2 adet öfkeli göz ile ödüllendirilecektir.

2.Gün

Antik tapınak etkinlikleri

Antik tapınakta kazanan takım 1 adet kristal kömürü ve ekstra 500 Onur ödüllendirilecektir.
Antik tapınakta kaybeden takım 1 adet kristal kömürü ve ekstra 300 onur ile ödüllendirilecektir.

3.gün

Yeraltı Şövalyeler Arenası Etkinlikleri 

Yeraltı şövalyeler arenasında kazanan takım 7 Yeraltı Şövalyeler onuru ve ekstra 200 onur ile ödüllendirilecektir.
Yeraltı şövalyeler arenasında kaybeden takım 3 Yeraltı şövalyeler onuru ve ekstra 100 onur ile ödüllendirilecektir.

4.Gün

3-4-5 Seviye kullanıcılar için şehir meydanında açılacak portal üzerinden yapılacak savaşa katılan her savaşçı ekstra 300 onur ile ödüllendirilirken

Kazanan Takım üyeleri Değerli Hazine kutu
Kaybeden Takım üyeleri Kıymetli kutu

6-7-8-9-10-11 Seviye kullanıcılar ise sualtında yapılacak savaşta ekstra 700 onur ile ödüllendirilirken

Kazanan takım üyeleri Değerli Sandık
Kaybeden takım üyeleri Değerli büyük kutu 

İle ödüllendirilecektir.

Etkinlik hakkında fikirleriniz nelerdir etkinliği beğendiniz mi şu da olsa fena olmazdı dediğiniz şeyler var mı ? Cevaplarınızı yorum olarak bekliyorum iyi oyunlar.

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - LEGEND- - 26-08-2018

(26-08-2018, Saat: 03:15)Karimanos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Kristal mağralarında ve mabette tp zehiri var mı olursa katılım daha da artacaktır 

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Berserk - 26-08-2018

Ayrım olmaksızın hiçbir konuda, yararının görülebileceği herkesin kazanabileceği güzel bir etkinlik olmuş eline sağlık

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Flagellum Dei - 26-08-2018

(26-08-2018, Saat: 03:15)Karimanos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Merhabalar arkadaşlar geçtiğimiz günlerde 30 ağustos zafer bayramı etkinliği konusunda taleplerinizi istemiştik.

Buna istinaden aldığımız geri dönüşlerden oldukça memnunuz. Oyların birbirine yakın olması ve talepler arasında ödüllerin etkinlik içerisinde paylaştırılmasını istediğiniz için sizleri memnun edecek bir etkinlik hazırlamayı düşünüyoruz.

Etkinliğin planı şu şekildedir.

30 Ağustos zafer bayramı

1. Gün 

Kristal mağarası - Taalar Etkinlikleri

Kristal mağarasında kazanan takım ekstra 3000 Kaybeden takım ekstra 1000 onur ile ödüllendirilecektir.
Kristal mağarasında kazanan takım 2 adet kaybeden takım ise 1 adet öfkeli göz ile ödüllendirilecektir.

Taalar kalesinde sıralamaya giren oyuncuların hepsi 2 adet öfkeli göz ile ödüllendirilecektir.

2.Gün

Antik tapınak etkinlikleri

Antik tapınakta kazanan takım 1 adet kristal kömürü ve ekstra 500 Onur ödüllendirilecektir.
Antik tapınakta kaybeden takım 1 adet kristal kömürü ve ekstra 300 onur ile ödüllendirilecektir.

3.gün

Yeraltı Şövalyeler Arenası Etkinlikleri 

Yeraltı şövalyeler arenasında kazanan takım 7 Yeraltı Şövalyeler onuru ve ekstra 200 onur ile ödüllendirilecektir.
Yeraltı şövalyeler arenasında kaybeden takım 3 Yeraltı şövalyeler onuru ve ekstra 100 onur ile ödüllendirilecektir.

4.Gün

3-4-5 Seviye kullanıcılar için şehir meydanında açılacak portal üzerinden yapılacak savaşa katılan her savaşçı ekstra 300 onur ile ödüllendirilirken

Kazanan Takım üyeleri Değerli Hazine kutu
Kaybeden Takım üyeleri Kıymetli kutu

6-7-8-9-10-11 Seviye kullanıcılar ise sualtında yapılacak savaşta ekstra 700 onur ile ödüllendirilirken

Kazanan takım üyeleri Değerli Sandık
Kaybeden takım üyeleri Değerli büyük kutu 

İle ödüllendirilecektir.

Etkinlik hakkında fikirleriniz nelerdir etkinliği beğendiniz mi şu da olsa fena olmazdı dediğiniz şeyler var mı ? Cevaplarınızı yorum olarak bekliyorum iyi oyunlar.

güzel bir etkinliğe benziyor şuan olay oyuncularda bitiyor umarım etkinliklere katılım çok olur elinize sağlık yönetim

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - DumaN1 - 26-08-2018

Ben 7 level olarak çok beğendim sıralamaya giren herkese eşit miktarda göz verilmesini de takdir ediyorum. Ancak 8-9 level arkadaşlar beğenmeyecektir çünkü talar atamıyorlar diğer onur alanları zaten imkansıza yakın ancak arenaya girerek meşgul edecekler kendilerini onlar için biraz daha vasat geçecek etkinlik. Tekrardan tebrikler sonunda oyuncuya kulak verip isteklerini yerine getirdiniz böyle olun herkes daha mutlu olur olmaya devam eder...  Kucaklaş

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - vollcano - 26-08-2018

Talaar etkinliğini sıralama ile ödüllendirmeseydiniz daha iyi olurdu. Malum premium söz konusu. Bence ödül tüm katılımcılara verilmeli. özellikle talaar döndüremediğimiz 10lvl ler için bu durum yine negatif etki yaratacaktır. Tüm katılımcılara 1 göz yada başka bir ödül, sıralamaya girenlere 2 göz olabilir.

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Acharad - 26-08-2018

etkinlikler güzel olmuş. elinize sağlık.

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - - Merxas - - 26-08-2018

Gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş teşekkür ediyorum. 
Nacizane bir fikir belirtebilirim yeraltı arenası ve kristal mağarası için az tp verilse ya da içerde tp zehri iksiri içebilseler bence katılım daha yüksek seviyelerde olacaktır. Şimdiden çok teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - HisseT - 26-08-2018

Açık fikir beyan etmek gerekirse olmamış.

Herkesin işine yarayacak bir etkinlik bekliyordum.Sağlık olsun kolay gelsin.

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - MAKE IT BEST - 26-08-2018

Öncelikle oyuncu fikri almanız güzel olmuş , hep diyorum yine diyeceğim alt levellere yönelik etkinlikler artmalı 11 leveller zaten tp sınırı ile kasılıp duruyorlar olan alt levellere oluyor 

Ayrıca droplarda geçici bir artış olabilirse daha iyi olur düşünüyorum veya alınan tpler azaltılsınki alt levellerde para kasabilsin şimdiden teşekkürler