![]() |
Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at (/showthread.php?tid=9624) Sayfalar:
1
2
|
Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - ATES Bey - 20-08-2018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlaşmalı olduğu ortada belli aralarla Galadriel adlı şahıs hep aynı kişilerle arena atmış ve kazanmış kazanması normal ![]() Ve bu insan hesapları artık online değil nedense...Geceleri bu kadar seri arena dönülüyormuydu? ![]() Gereği yapılsın lütfen ![]() ![]() Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - Galadriel - 20-08-2018 :lol: güçsüz rakiplerden faydalandığım doğrudur fakat ben arena attığımda birinde cellat set diğeri devler mamut karışıktı ondan sonra girdiğimiz arenalarda biri gri set diğeri mamut devamdı gri setli olan arkadaş ile ilgili ticket attım uygunsuz giriyor diye bu kadar pırlanta bastığım çarda anlaşmalı dövüş yapmam bunlardan önce ve sonraki arenalarımda var onlarada bakabilirsin 4ve5 zafelerin yarısında ejder iksiri basıp 60 altından fazla masraf ettim arena için direk suçlamadan önce işin aslını astarını araştırmanı tavsiye ederim yönetim arenaları inceleyebilir benlik bi durum yok geçenlerde kelle kasmayla ilgili olan ELKAYNAK adlı insan hesapta cehennem geçidinde bana saldırmıştı ceza almamak için blokta muhafızı bekledim kesmesi için ister danışıklı deyin ister anlaşmalı yönetim incelerse anlar olayı Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - Rui - 20-08-2018 Millet 10 jeton için bi yerlerini yırtarken sen gelmiş burda yok ejder bastım filan diyosun gerek yokmuş bence ejdere, kaç kere aynı adamlarla savaşıp her defasında kazanmışsın ![]() ![]() Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - GioTίN - 20-08-2018 kendisini sadece oyundan taniyorum ben arena girdim orda benimse ismim yazmakta sans eseri takimima denk geldi insan hesaplariyla herhangivo bi baglantim yoktur iyi oyunlar Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - ATES Bey - 20-08-2018 (20-08-2018, Saat: 21:22)Galadriel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: :lol: güçsüz rakiplerden faydalandığım doğrudur fakat ben arena attığımda birinde cellat set diğeri devler mamut karışıktı ondan sonra girdiğimiz arenalarda biri gri set diğeri mamut devamdı gri setli olan arkadaş ile ilgili ticket attım uygunsuz giriyor diye bu kadar pırlanta bastığım çarda anlaşmalı dövüş yapmam bunlardan önce ve sonraki arenalarımda var onlarada bakabilirsin 4ve5 zafelerin yarısında ejder iksiri basıp 60 altından fazla masraf ettim arena için direk suçlamadan önce işin aslını astarını araştırmanı tavsiye ederim yönetim arenaları inceleyebilir benlik bi durum yok geçenlerde kelle kasmayla ilgili olan ELKAYNAK adlı insan hesapta cehennem geçidinde bana saldırmıştı ceza almamak için blokta muhafızı bekledim kesmesi için ister danışıklı deyin ister anlaşmalı yönetim incelerse anlar olayı Gece 1.30 da seri arena dönmüşsünüz sen şaka mısın aynı kişilerle gece 1.30 5 arena üst üste ve hep aynı kişiler nedense Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - ISMET - 20-08-2018 ATES Bey her gece talaar kalesı bölgesi ve çion dağlıklarına gidip dövüş geçmişlerine bakarsan böyle şeyler çok ama ilgilenen var mı bilemiyorum tabi ![]() Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - Harley Quinn - 20-08-2018 ![]() ![]() ![]() Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - ATES Bey - 20-08-2018 EVET BİR DE ŞUNA BAKALIM GECE (4) ARENA ATIYORLAR SERİ DENK GELMİŞTİR KESİN ![]() ![]() Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - IBLIS - 20-08-2018 Böyle acemilik olmaz. Yapıyorsunuz bari düzgün yapın. Arena etkinliğini bekleyin. Hadi yapıyorsunuz bari günlere yayın 20 gün süresi var jetonun. 1 günde yeraltı şovalye birliğini de saygı yapın tam olsun :lol: Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - CiZReLii - 21-08-2018 (20-08-2018, Saat: 23:41)See Me Off Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle acemilik olmaz. Yapıyorsunuz bari düzgün yapın. Arena etkinliğini bekleyin. Hadi yapıyorsunuz bari günlere yayın 20 gün süresi var jetonun. 1 günde yeraltı şovalye birliğini de saygı yapın tam olsun :lol: Bu kadar üstlerine gitmeyin ama acemilik işte gelecek agudarlara daha iyisini yaparlar ![]() |