Dragons War Forum
Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at (/showthread.php?tid=9624)

Sayfalar: 1 2

Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - ATES Bey - 20-08-2018

g6p6Ab.pngnlpl2a.pngAzNz6Q.pngAzNz6Q.pngGDND2v.png8z5z2d.png

Anlaşmalı olduğu ortada belli aralarla Galadriel adlı şahıs hep aynı kişilerle arena atmış ve kazanmış kazanması normal   Cool
Ve bu insan hesapları artık online değil nedense...Geceleri bu kadar seri arena dönülüyormuydu?  Big Grin  Biz denk gelmedik heralde...

Gereği yapılsın lütfen Evet Evet

Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - Galadriel - 20-08-2018

:lol: güçsüz rakiplerden faydalandığım doğrudur fakat ben arena attığımda birinde cellat set diğeri devler mamut karışıktı ondan sonra girdiğimiz arenalarda biri gri set diğeri mamut devamdı gri setli olan arkadaş ile ilgili ticket attım uygunsuz giriyor diye bu kadar pırlanta bastığım çarda anlaşmalı dövüş yapmam bunlardan önce ve sonraki arenalarımda var onlarada bakabilirsin 4ve5 zafelerin yarısında ejder iksiri basıp 60 altından fazla masraf ettim arena için direk suçlamadan önce işin aslını astarını araştırmanı tavsiye ederim yönetim arenaları inceleyebilir benlik bi durum yok geçenlerde kelle kasmayla ilgili olan ELKAYNAK adlı insan hesapta cehennem geçidinde bana saldırmıştı ceza almamak için blokta muhafızı bekledim kesmesi için ister danışıklı deyin ister anlaşmalı yönetim incelerse anlar olayı

Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - Rui - 20-08-2018

Millet 10 jeton için bi yerlerini yırtarken sen gelmiş burda yok ejder bastım filan diyosun gerek yokmuş bence ejdere, kaç kere aynı adamlarla savaşıp her defasında kazanmışsın  Big Grin  bu kadar belli etmeseydiniz keşke...  Ve de 10 jeton u ben de yaptım en az 20-30 farklı kişiyle savaştık sizde nedense hepsi aynı kişiler  Birşey Yok

Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - GioTίN - 20-08-2018

kendisini sadece oyundan taniyorum ben arena girdim orda benimse ismim yazmakta sans eseri takimima denk geldi insan hesaplariyla herhangivo bi baglantim yoktur iyi oyunlar

Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - ATES Bey - 20-08-2018

(20-08-2018, Saat: 21:22)Galadriel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: :lol: güçsüz rakiplerden faydalandığım doğrudur fakat ben arena attığımda birinde cellat set diğeri devler mamut karışıktı ondan sonra girdiğimiz arenalarda biri gri set diğeri mamut devamdı gri setli olan arkadaş ile ilgili ticket attım uygunsuz giriyor diye bu kadar pırlanta bastığım çarda anlaşmalı dövüş yapmam bunlardan önce ve sonraki arenalarımda var onlarada bakabilirsin 4ve5 zafelerin yarısında ejder iksiri basıp 60 altından fazla masraf ettim arena için direk suçlamadan önce işin aslını astarını araştırmanı tavsiye ederim yönetim arenaları inceleyebilir benlik bi durum yok geçenlerde kelle kasmayla ilgili olan ELKAYNAK adlı insan hesapta cehennem geçidinde bana saldırmıştı ceza almamak için blokta muhafızı bekledim kesmesi için ister danışıklı deyin ister anlaşmalı yönetim incelerse anlar olayı

Gece 1.30 da seri arena dönmüşsünüz sen şaka mısın aynı kişilerle gece 1.30 5 arena üst üste ve hep aynı kişiler nedense

Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - ISMET - 20-08-2018

ATES Bey her gece talaar kalesı bölgesi ve çion dağlıklarına gidip dövüş geçmişlerine bakarsan böyle şeyler çok ama ilgilenen var mı bilemiyorum tabi  Birşey Yok 15 dkda 70 kelle görevını bitiyorlar :lol:

Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - Harley Quinn - 20-08-2018

Big Grin Big Grin Big Grin

Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - ATES Bey - 20-08-2018

EVET BİR DE ŞUNA BAKALIM GECE (4)  ARENA ATIYORLAR SERİ DENK GELMİŞTİR KESİN  Big Grin

9NAYdo.png

Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - IBLIS - 20-08-2018

Böyle acemilik olmaz. Yapıyorsunuz bari düzgün yapın. Arena etkinliğini bekleyin. Hadi yapıyorsunuz bari günlere yayın 20 gün süresi var jetonun. 1 günde yeraltı şovalye birliğini de saygı yapın tam olsun :lol:

Cvp: Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at - CiZReLii - 21-08-2018

(20-08-2018, Saat: 23:41)See Me Off Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle acemilik olmaz. Yapıyorsunuz bari düzgün yapın. Arena etkinliğini bekleyin. Hadi yapıyorsunuz bari günlere yayın 20 gün süresi var jetonun. 1 günde yeraltı şovalye birliğini de saygı yapın tam olsun :lol:

Bu kadar üstlerine gitmeyin ama acemilik işte gelecek agudarlara daha iyisini yaparlar Smile))))