Dragons War Forum
Takas Mağazası - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Takas Mağazası (/showthread.php?tid=9575)

Takas Mağazası - ISMET - 16-08-2018

Takas mağazasındaki 1000 Tüccar markası ile alınan mavi meslek aletleri neden kalktı?
Benim 1k yapmam mı beklendi yoksa piyasada satılmayan elde kalan mor aletler mi var?

Cvp: Takas Mağazası - vitaedi obcento - 16-08-2018

Katılıyorum ben de onun için tüccar markası biriktiriyordum. Hatta bunu forumda ilk ben yazmıştım. Yorumlarımı detaylı bir biçimde incelerseniz bir tanesinde takas mağazası değiştikten sonra kesinlikle mavi itemler kalkar demiştim  Big Grin

Cvp: Takas Mağazası - IBLIS - 16-08-2018

(16-08-2018, Saat: 01:59)PANZER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Takas mağazasındaki 1000 Tüccar markası ile alınan mavi meslek aletleri neden kalktı?
Benim 1k yapmam mı beklendi yoksa piyasada satılmayan elde kalan mor aletler mi var?

Sabırla biriktirdim. 1000 olmak üzere kaldırılmış Sıkıldım

Cvp: Takas Mağazası - ElitHunter - 16-08-2018

Bu oyunu o kadar saçma yere sürüklediler ki artık zevk alamıyorum. Para yatır etkinliklere katıl sonra süreli dönüşüm iksirleri veriyor ama onur alanları kapalı. harcadıgın para karşılığını alamadıgın saçma ödüller veriyor. kuyuya  altın atarsın tekrar dene diyor. Meslek aletlerini önce 750 sonra 1000 yaptınız dedikki açılınca alırız. EEE sonuç mavi itemler yok nerye harcıyacam lan ben bunları. Adminlerinizin infolarında yazan gerizekalıca yazıdan bahsetmek bile istemiyorum. Bir oyun burda yok ingiliz severı Türk serverina tercih ettik ki bizim milletimiz kazansın ama ne kadar düşünceli olursak olalaım kazıklanıyorum. madem öle yapıcaksınız söleyinde bizde oynamayalım. Bir güncelleme yapamıyorsunuz itemlerin iksirlerin süresi bitiyor boşa gitmesin diye öyle kullanıp çıkıyorum haram olsun zamanım param.

Cvp: Takas Mağazası - DumaN1 - 16-08-2018

Tam bu konu hakkında bir konu açacaktım ki siz çoktan açmışsınız bana sadece desteklemek düşer. Aylardır biriktiriyorum 930 olmuş almama şurda kısa bir zaman kalmış kaldırıyorlar emeklere yazık değil mi ??

Ayrıca bu konu hakkında magmar tarafının muhafızı mükemmel ilgilendi sorum karşısında onu da buraya editleyim ;

DumaN1 player_info.gif » Asu player_info.gifmerhabalar takas mağazasındaki mavi meslek aletleri neden kaldırıldı 1000 markayı toplayana kadar kaç ay bekledik yazık değil mi
Asu player_info.gif » DumaN1 player_info.gifSmile_ya-ne-znayu.gif

Kendisine bu konu hakkında kızmıyorum sadece bir değişiklik oluyor ama bırakın oyuncuları muhafızların sebebi hakkında bilgisi bile yok. 

Cvp: Takas Mağazası - ISMET - 17-08-2018

(16-08-2018, Saat: 19:03)DumaN1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tam bu konu hakkında bir konu açacaktım ki siz çoktan açmışsınız bana sadece desteklemek düşer. Aylardır biriktiriyorum 930 olmuş almama şurda kısa bir zaman kalmış kaldırıyorlar emeklere yazık değil mi ??

Ayrıca bu konu hakkında magmar tarafının muhafızı mükemmel ilgilendi sorum karşısında onu da buraya editleyim ;

DumaN1 player_info.gif » Asu player_info.gifmerhabalar takas mağazasındaki mavi meslek aletleri neden kaldırıldı 1000 markayı toplayana kadar kaç ay bekledik yazık değil mi
Asu player_info.gif » DumaN1 player_info.gifSmile_ya-ne-znayu.gif

Kendisine bu konu hakkında kızmıyorum sadece bir değişiklik oluyor ama bırakın oyuncuları muhafızların sebebi hakkında bilgisi bile yok. 

İnsan bölgesindeki muhafız mağaza kapalı dedi bana ben mağazadayken, içerdeyim dedimi kaldırılmıştır o zaman dedi. Muhafızlardan habersiz admin takımı yapıyor bunları anladığım kadarıyla  Birşey Yok

Cvp: Takas Mağazası - vitaedi obcento - 17-08-2018

Bence çok saçma geri getirilmesi gerekli. İlk başta tıpkı golemdeki gibi millet civasını kastı badduhları kastı. Şimdi de aynı şekil meslek aletlerini aldılar kaldırıldı. Bence yönetimin yaptığı en güzel şeylerden birisyidi zamana yayılarak mavi item alma. Geri gelir inşallah.